Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Zorgverzekering

Iedereen die een zorgverzekering zoekt vraagt zich af welke verzekering het meeste biedt. Een zorgverzekering sluit je niet zomaar. Het gaat om méér dan alleen de premie. Bijvoorbeeld een vlotte afhandeling, een soepele opstelling en een goede bereikbaarheid. Uiteindelijk is het een kwestie van vertrouwen. 

U kunt via onderstaande link uw zorgverzekeringspremie berekenen en offertes bekijken.

Zorgverzekeringspremie nu berekenen

Woonhuisverzekering

Brand bij de buren! Je eigen huis komt deels onder het roet te zitten en de verf van de kozijnen is zwaar beschadigd. Of erger uw eigen huis brand uit. De wind neemt in kracht toe: er is zware storm voorspeld. Je ziet grote stukken dakbedekking langswaaien en je herkent ze van de schuur. Je merkt pas dat het dak lekt als er grote bruine kringen in de plafonds verschijnen. Boven komt het behang van de muren en de dakisolatie is al niet meer te reden. Dit is een kleine greep uit de vele onheilen die uw huis kunnen bedreigen.

Om dit kostbare bezit te verzekeren is het, net als bij de inboedelverzekering, van groot belang volledig en voldoende verzekerd te zijn. De herbouwwaarde van het pand is het uitgangspunt. Die herbouwwaarde kunnen wij samen met u bepalen, zodat u bij schade niet onderverzekerd zult zijn. Want ook hier geldt: als u te laag bent verzekerd, krijgt u slechts een gedeeltelijke uitkering. Deze woonhuisverzekering is ook nog eens uit te breiden met een glasdekking, zodat u ook die kosten bij schade niet zelf hoeft te dragen.

Indien u een huurhuis heeft, kunt u de door u aangebrachte woningverbeteringen, bijvoorbeeld een keuken of badkamer, apart verzekeren. Bij schade zal de huiseigenaar deze zaken namelijk niet vergoeden. We spreken in deze situatie over huurdersbelang. Houd er rekening mee dat u dit zelf dient aan te geven.

Reisverzekering

Bij het maken van een bergwandeling loop je een zo ernstige enkelblessure op dat er een helikopter aan te pas moet komen om je op te halen. Door ziekte van je reisgenoot moet de vakantie worden afgebroken. Uit de hotelkamer wordt je waardevolle fotoapparatuur gestolen. Tijdens je vakantie in het buitenland word je ziek. De lokale huisarts verwijst je door naar een specialist die je uitgebreid in het ziekenhuis laat onderzoeken. In al deze gevallen is het handig om een Ideale Reisverzekering te hebben. 

Hoewel u natuurlijk elke keer een nieuwe reisverzekering kunt afsluiten, kunt u zich ook met een doorlopende reisverzekering het hele jaar indekken tegen mogelijke risico's. Dat is vooral van belang als u vaak op reis gaat. Een dergelijk doorlopende verzekering biedt gemak, zekerheid en voordeel. 

Het kan altijd gebeuren dat een reis niet door kan gaan. Bijvoorbeeld als gevolg van een ziekte of een ongeval. In dergelijke gevallen is een annuleringskostenverzekering van belang. Dankzij deze Annuleringskostenverzekering kunt u in zo'n geval de verschuldigde reis/boekingssom vergoed krijgen.

Rechtsbijstandverzekering

Na jarenlange trouwe dienst legt je werkgever een ontslagbrief op je bureau. Hij gaat bezuinigen. Je bestelt een prachtige bank met bijzettafeltjes. Bij levering ontbreken de tafeltjes en in de bank zit een scheurtje. De leverancier weet niets van de tafeltjes af en het scheurtje zul je zelf wel hebben veroorzaakt. Zonder overleg besluit je buurman een hoge schutting in zijn tuin te plaatsen. Wég zon. Jammer, maar ik heb recht op privacy, roept hij. Soms word je onverwacht voor vervelende juridische problemen gesteld.

Dan biedt een rechtsbijstandverzekering uitkomst. Deze biedt u rechtshulp die zo compleet is als het maar kan. Mocht u denken dat uw recht niet kan worden aangetast, dan moeten wij u helaas uit de dromen helpen d.m.v. het hieronder vermelde overzicht.

De tien meest voorkomende conflicten in Nederland zijn:

 • Uw medeweggebruikers;
 • Uw werkgever;
 • Uitkeringsinstanties;
 • De gemeente en andere;
 • Overheidsinstanties;
 • Winkels en leveranciers van goederen en diensten;
 • De buren;
 • De aannemer of de loodgieter;
 • De politie;
 • De woningbouwvereniging;
 • Familie.