Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Pensioen

Boveko Pensioen

Ook uw pensioen
als zelfstandige regelen

Als u zelfstandige bent, is nadenken over later als u niet meer werkt misschien nog wel belangrijker dan wanneer u in loondienst werkt. U moet uw pensioen als ondernemer immers volledig zelf regelen en kunt waarschijnlijk niet terugvallen op een bedrijfspensioen. Boveko heeft in Valent Pensioen een betrouwbare partner, die u helpt uw pensioen als zelfstandige vorm te geven.

Bedrijfspensioen aanvullen?
Als u een bedrijfspensioen heeft, is er een basis voor uw oudedagsvoorziening gelegd. U kunt die basis uitbouwen op verschillende manieren, afhankelijk van de wensen die u heeft. Wellicht bent u niet uw hele werkende leven zelfstandig ondernemer geweest, maar is het toch nodig uw pensioen als zelfstandige aan te vullen. Voor alle vragen over uw pensioen als ondernemer kunt u bij Valent Pensioen terecht.

Uw pensioen als ondernemer invullen
Er zijn talloze mogelijkheden om het pensioen van een zelfstandige in te vullen. Banksparen is momenteel een goede optie, maar ook het afsluiten van een lijfrente kan voor het pensioen van een ondernemer aantrekkelijk zijn. Het belangrijkste is misschien wel dat u zich, zeker als zelfstandige, goed laat voorlichten. Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw pensioen? Neem dan contact op met Valent Pensioen of kom langs bij Boveko voor een oriënterend gesprek.