Alle nodige verzekeringen voor de bouwbranche


In 2019 bedroeg het aantal huisvestingen van bouwbedrijven bijna 182 duizend. Kun je nagaan hoeveel er dagelijks wordt gebouwd in ons land? Van de algemene en speciale bouw tot grond-, water- en wegenbouw: bij Boveko verdiepen we ons in jouw branche en onderneming. Op deze manier zorgen we voor alle nodige bouwverzekeringen en zo optimale dekking voor jouw bouwbedrijf.

Bedrijfsverzekeringen Bouw Bedrijfsverzekeringen Bouw werkplaats Bedrijfsverzekeringen Bouw werknemers

Bedrijfsverzekeringen voor de bouw: jouw branche, onze zorg


Personeel, de weg naar een klus, materiaal en materieel, de betaling van een klant en allerlei andere situaties waar je voor, tijdens en na een klus tegenaan kunt lopen. Ben jij bekend met alle risico’s in de bouw? We kunnen ons goed voorstellen dat jij op een gemiddelde werkdag wel iets anders te doen hebt dan het uitzoeken, vergelijken en regelen van de juiste bouwverzekeringen en alle bijkomende ‘rompslomp’. 

Optimale dekking voor jouw bouwbedrijf. Dat is onze zorg. Wij adviseren je graag in passende verzekeringen voor de bouwbranche. Op deze manier kun jij je focussen op de kern van de onderneming.

Een diversiteit aan kennis en ervaring, ook in verzekeringen voor de bouwbranche


Door onze brede kennis en ervaring in bedrijfsverzekeringen voor de bouwbranche, kunnen wij gemakkelijk invullen welke bouwverzekeringen jouw bedrijf nodig heeft. Omdat we ons wel beseffen dat ieder bouwbedrijf anders is, maken we eerst graag kennis. Zo kunnen we ons goed verplaatsen in jouw bedrijfssituatie. Wij denken met je mee, maar denken ook verder. Op deze manier zorgen wij voor optimale dekking tijdens alle klussen.

Ook iedere klus optimaal verzekerd?


Bedrijfsverzekeringen bouw nodig? Wij zijn makkelijk te bereiken, hebben korte lijnen en bieden snelheid. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en advies. Met goede dekking van A tot Z, kun jij met een gerust hart aan de slag.

Bedrijfsverzekeringen Bouw Boveko

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op om eens kennis te maken
Over ons team
Contact