Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Disclaimer

Boveko Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Boveko Bedrijfsassurantiën B.V. (Boveko) besteedt veel zorg aan correcte en actuele gegevens, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor foutieve of onvolledige informatie. Zonder verdere aankondiging of vermelding kan de informatie op de website op ieder moment worden gewijzigd.

Alle gegevens op deze website zijn eigendom van of in licentie bij Boveko of andere partijen en worden beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Zonder schriftelijke toestemming van Boveko is het de gebruiker niet toegestaan de inhoud van de website te wijzigen, te verkopen, in licentie te geven, te verveelvoudigen, te verspreiden, door te sturen of openbaar te maken.

Boveko aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website of de modules die in deze website worden gebruikt. Aan berekeningen die met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand komen, kunnen geen rechten worden ontleend. Er wordt een indicatie gegeven, maar nooit een persoonlijk advies.

Boveko doet haar uiterste best om misbruik te voorkomen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze website via internet worden verzonden.

Boveko aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de toegankelijkheid en inhoud van websites van derden. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanaf deze website zijn bedoeld ter informatie van de gebruiker. Hoewel we een duidelijk linkbeleid hanteren, worden deze externe sites niet door ons onderhouden en zijn door ons niet gecontroleerd of goedgekeurd. Boveko garandeert niet dat deze sites vrij zijn van virussen of andere schadelijke componenten.

Door deze site te bekijken en informatie op deze website te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.