Den Hartog & Bikker, H&B Logistics en Bikker Logistics

Met ruim 160 wagens op de weg in de Benelux en maar liefst 150.000 m² opslagruimte in Nederland doet Hartog & Bikker er alles aan om u van dienst te zijn op het gebied van volumetransport en logistiek. Zij hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdige logistieke dienstverlener in het volume-segment. H&B is gespecialiseerd in de productiegroepen gereed product, glas, blik, karton, pallets, kunststof verpakkingen, isolatiematerialen en andere volumineuze producten.

Image
Image

Het bedrijf

Het specialisme van H&B is ontstaan doordat het bedrijf zich van oudsher richt op de opslag en het transport van glas. H&B Logistics is gespecialiseerde en ingericht op het verwerken van grote volumes.

Vanuit H&B Logistics wordt er ruim 150.000 m² opslagruimte aangestuurd op meerdere locaties in Nederland. In Den Bosch beschikken wij over een modern logistiek centrum van 55.000 m². Met meer dan twee miljoen pallethandelingen per jaar is dit de ultieme plek voor volumelogistiek. We gebruiken er onbemande lasergestuurde heftrucks (LGV’s) en automatische laad- en lossystemen in één grote open opslagruimte. Maar ook op andere locaties zoals onder andere in Zoeterwoude of Vuren werken we dagelijks met de voor onze opdrachtgevers best mogelijke logistieke oplossingen.

"Wij zijn zeer tevreden over Boveko, met name de bereikbaarheid en het contact dat we met Boveko hebben. Bij Boveko nemen zij de tijd voor je en wordt er altijd met het bedrijf meegedacht."

- Guido Handels Directeur Hartog & Bikker Logistics.