Onafhankelijk advies en uitstekende service


Boveko Bedrijfsverzekeringen bied je naast een onafhankelijk advies ook een vergaande service, volledige schadeafhandeling, een breed aanbod aan verzekeringen bij meer dan veertig verzekeringsmaatschappijen en nazorg.

"Vergelijken op premie is belangrijk. Vergelijken op voorwaarden is belangrijker."

Je kunt bij ons terecht voor verzekeringen op elk gebied: van autoverzekering tot en met een zorgverzekering. Wij streven ernaar de beste verzekeringen tegen een scherpe premie voor je te vinden. Voor de goedkoopste verzekeringen kun je gerust bij onze verzekeringsadviseurs aankloppen. 


"Hoe onafhankelijk is jouw AOV adviseur. Wij zijn 100% onafhankelijk en kunnen je die arbeidsongeschiktheidsverzekering bieden die past bij jouw financiële situatie"

- Tim van Stek

Tim is de specialist op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.


Vestigingen Boveko Bedrijfsverzekeringen


De kantoren van Boveko Bedrijfsverzekeringen zijn gevestigd in Dalem (Gorinchem), Sliedrecht en Leerdam. De verzekeringsadviseurs komen graag bij je thuis om je verzekeringspakket door te nemen. Ons werkgebied is voornamelijk de regio's Gorinchem, Leerdam en Sliedrecht. 

Woon je elders? Uiteraard ben je dan ook van harte welkom voor advies of voor het afsluiten, aanpassen en opzeggen van je verzekeringen. Wil je nader met ons kennismaken of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact met één van onze verzekeringsadviseurs op en maak een afspraak.