Op zoek naar een leuke baan en ben je een teamplayer?


Boveko Bedrijfsverzekeringen is al sinds 2005 actief op het gebied van bedrijfsverzekeringen. Ons bedrijf ontwikkelt zich sterk. Wij zoeken regelmatig nieuwe werknemers die kunnen meebewegen in ons groeiproces. Medewerkers die een teamplayer, klantgedreven, proactief en creatief zijn.

Wij stimuleren betrokkenheid. Het meedenken met de organisatie wordt bijzonder gewaardeerd binnen ons bedrijf. Ook de mening van onze klanten vinden wij belangrijk. De mening van onze klanten geeft ons de mogelijkheid ons te verdiepen in de klantervaring en biedt ons handvatten om onze kwaliteit van dienstverlening te verbeteren.

Onze bedrijfscultuur


Het kenmerk van ons teamwerk is dat het resultaat meer is dan de som van de individuele prestaties. Onze succesfactoren zijn:

Wij weten waarom het team bestaat, wij voelen dat we er samen voor staan, wij communiceren open, wij vertrouwen en waarderen elkaar, wij spelen in op nieuwe mogelijkheden, wij denken mee en wij komen gevraagd en ongevraagd met suggesties.

Op onze website krijg je een goede indruk van Boveko. Wij bieden een afwisselende functie op een dynamisch kantoor, gevarieerde klanten en een passend salaris.

Privacy statement sollicitanten


Boveko Bedrijfsverzekeringen vindt de privacy van interne- en externe sollicitanten erg belangrijk. Wanneer je bij ons solliciteert, verzamelen wij informatie over je waaronder je persoonsgegevens. Lees hier het privacy statement sollicitanten.

Openstaande vacatures


Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures uitstaan.


Op zoek naar een leuke baan?


Ben je op zoek naar een leuke baan en denk je: dit bedrijf past echt heel goed bij mij? Mail je motivatiebrief en CV naar jesse@boveko.nl.

Misschien wordt jij wel de volgende teamspeler? Trouwens wij hebben geen reservebank! Iedereen is even belangrijk en is onderdeel van het grotere geheel.

Vacatures Boveko