Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Boveko Quickscan

Boveko Assurantiën en RME Business Dynamics zijn ervan overtuigd dat ondernemerschap bestaat uit:

  • risico nemen
  • focussen op kansen, IT-technologie & innovatie
  • en gebruik maken van de kracht van netwerk & informatie.

In onze optiek geef je het ondernemerschap verdieping door naast de kansen óók de strategische en operationele risico’s/bedreigingen te benoemen en hierop te anticiperen. Júist in een snel veranderende en dynamische omgeving! Met de focus op kansen en het tegelijkertijd managen van de bedreigingen ontstaat er een goede balans tussen risico’s nemen en beheersen. Dat is voor ons ondernemerschap² (in het kwadraat).

Om u op een eenvoudige en snelle manier inzicht te verschaffen in de aandachtsgebieden binnen uw organisatie, bieden wij u een QuickScan. Onze QuickScan geeft u een “footprint” van uw organisatie. Het doel van deze footprint is u als ondernemer op hoofdlijnen inzicht in uw huidige bedrijfssituatie te bieden en u te ondersteunen in beslissingstrajecten. Op basis van het resultaat van de QuickScan, wordt door u bepaald of er voor uw specifieke situatie reden is voor vernieuwing, verandering of verbetering.

LET OP: De quickscan is in beginsel enkel bedoeld voor bedrijven met personeel. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en aan de uitkomst van de quickscan kunnen geen rechten worden ontleend. De vragen van de quickscan zijn auteursrechtelijk beschermd.

Wat kunt u verwachten:

Het invullen van de quickscan duurt slechts 10 minuten. Na de ontvangst van uw antwoorden zullen wij contact met u opnemen om de rapportage te bespreken. Gebruikt u waar nodig de vrije ruimte voor toelichting.

 
Begin Quickscan