Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Reisverzekering

Boveko Reisverzekering

Reisverzekering

Bij het maken van een bergwandeling loop je een zo ernstige enkelblessure op dat er een helikopter aan te pas moet komen om je op te halen. Door ziekte van je reisgenoot moet de vakantie worden afgebroken. Uit de hotelkamer wordt je waardevolle fotoapparatuur gestolen. Tijdens je vakantie in het buitenland word je ziek. De lokale huisarts verwijst je door naar een specialist die je uitgebreid in het ziekenhuis laat onderzoeken. In al deze gevallen is het handig om een Ideale Reisverzekering te hebben. 

Hoewel u natuurlijk elke keer een nieuwe reisverzekering kunt afsluiten, kunt u zich ook met een doorlopende reisverzekering het hele jaar indekken tegen mogelijke risico's. Dat is vooral van belang als u vaak op reis gaat. Een dergelijk doorlopende verzekering biedt gemak, zekerheid en voordeel. 

Het kan altijd gebeuren dat een reis niet door kan gaan. Bijvoorbeeld als gevolg van een ziekte of een ongeval. In dergelijke gevallen is een annuleringskostenverzekering van belang. Dankzij deze Annuleringskostenverzekering kunt u in zo'n geval de verschuldigde reis/boekingssom vergoed krijgen.