Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Woonhuisverzekering

Boveko Woonhuisverzekering

Woonhuisverzekering

Brand bij de buren! Je eigen huis komt deels onder het roet te zitten en de verf van de kozijnen is zwaar beschadigd. Of erger uw eigen huis brand uit. De wind neemt in kracht toe: er is zware storm voorspeld. Je ziet grote stukken dakbedekking langswaaien en je herkent ze van de schuur. Je merkt pas dat het dak lekt als er grote bruine kringen in de plafonds verschijnen. Boven komt het behang van de muren en de dakisolatie is al niet meer te reden. Dit is een kleine greep uit de vele onheilen die uw huis kunnen bedreigen.

Om dit kostbare bezit te verzekeren is het, net als bij de inboedelverzekering, van groot belang volledig en voldoende verzekerd te zijn. De herbouwwaarde van het pand is het uitgangspunt. Die herbouwwaarde kunnen wij samen met u bepalen, zodat u bij schade niet onderverzekerd zult zijn. Want ook hier geldt: als u te laag bent verzekerd, krijgt u slechts een gedeeltelijke uitkering. Deze woonhuisverzekering is ook nog eens uit te breiden met een glasdekking, zodat u ook die kosten bij schade niet zelf hoeft te dragen.

Indien u een huurhuis heeft, kunt u de door u aangebrachte woningverbeteringen, bijvoorbeeld een keuken of badkamer, apart verzekeren. Bij schade zal de huiseigenaar deze zaken namelijk niet vergoeden. We spreken in deze situatie over huurdersbelang. Houd er rekening mee dat u dit zelf dient aan te geven.