Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Boveko Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering
voor uw bedrijf

Net zoals in uw privé-leven, kan er ook zakelijk een situatie ontstaan waarin u of een medewerker schade veroorzaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld met een ladder een ruit bij een van uw klanten intikken. Of één van uw medewerkers veroorzaakt kortsluiting bij een klant, waardoor het bedrijf een nieuwe server nodig heeft. In dit soort situaties is het belangrijk een aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf te hebben.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten
Als u of een medewerker aansprakelijk wordt gesteld voor schade, kan dat om behoorlijke bedragen gaan. Eigenlijk kunt u als ondernemer niet zonder een aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf. Omdat de risico’s die uw onderneming loopt uniek zijn, is het verstandig deze goed op een rijtje te zetten om zo een passende bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te kunnen afsluiten. Boveko neemt u graag deze zorgen uit handen.

Wat dekt de aansprakelijkheidsverzekering voor mijn bedrijf?
Omdat elke onderneming anders is, is het belangrijk een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te kiezen waarvan de voorwaarden passen bij het bedrijf. Materiële schade en letselschade worden standaard gedekt, maar het verzekerde bedrag is bijvoorbeeld afhankelijk van het soort werk dat u doet. Boveko legt u graag uit wat de aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf betekent en sluit een voordelige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor u af.