Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Bedrijfsautoverzekering

Boveko Bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsautoverzekering,
wijs op weg

Voor uw eigen auto heeft u waarschijnlijk een prima autoverzekering. Logisch, want u wilt niet voor verrassingen komen te staan of zonder vervoer zitten als er onverhoopt iets gebeurt. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor uw bedrijfsauto en uw zakelijke wagenpark. Kies daarom een bedrijfsautoverzekering die bij uw bedrijfsauto(’s) past en zorg dat u en uw medewerkers goed verzekerd de weg op gaan.

Een zakelijke autoverzekering kiezen
Ook voor een zakelijke auto geldt dat een WA-verzekering verplicht is, zodat u verzekerd bent voor schade die u bij anderen veroorzaakt als u rijdt. Deze verzekering kunt u desgewenst uitbreiden met een beperkt cascodekking of u kunt de bedrijfsauto allrisk verzekeren. Het aanbod aan bedrijfsautoverzekeringen is groot en de voorwaarden verschillen per maatschappij. Laat u daarom adviseren door de experts van Boveko, zodat u uw bedrijfsauto goed en voordelig kunt verzekeren.

Bedrijfsautoverzekering afsluiten
Zoekt u een bedrijfsautoverzekering voor uw onderneming, met aantrekkelijke voorwaarden en een voordelige premie? Neem dan contact op met Boveko. Boveko vergelijkt het aanbod van talloze maatschappijen en sluit de bedrijfsautoverzekering af die voor uw bedrijf het beste is. Uiteraard nemen we uitgebreid uw wensen door en informeren we u over de mogelijkheden de bedrijfsautoverzekering uit te breiden. Zo vinden we samen met u de zakelijke autoverzekering die bij uw bedrijf past.