Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Bedrijfsgebouwenverzekering

Boveko Bedrijfsgebouwenverzekering

Bedrijfsgebouwenverzekering:
de opstalverzekering
voor uw bedrijf

Als ondernemer heeft u nagedacht over de plaats waar u uw producten of diensten ontwikkelt en realiseert. Uw bedrijfspand is daarmee een belangrijk onderdeel van uw onderneming: het is de thuishaven van uw bedrijf! Net als voor een woonhuis is het raadzaam een goede opstalverzekering voor uw bedrijf af te sluiten. Zo beschermt u uw zakelijke thuis tegen schade door bijvoorbeeld brand of storm.

Uw opstalverzekering zakelijk bekeken
Een opstalverzekering voor uw bedrijf moet toegespitst zijn op uw specifieke situatie. Uw onderneming is immers uniek! De specialisten van Boveko brengen voor u in kaart welke opstalverzekering u zakelijk nodig heeft en geven advies over aanvullende dekkingen tegen bijvoorbeeld schade door inbraak. De scherpe premie die wij u kunnen aanbieden houden de opstalverzekering ook zakelijk interessant voor u.

Welke opstalverzekering past bij uw bedrijf?
Boveko hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Om de meest geschikte opstalverzekering voor uw bedrijf te kunnen aanbieden, komt uw adviseur graag langs om met eigen ogen het bedrijfspand en uw vestigingslocatie te bekijken. Door de voorwaarden van verschillende maatschappijen te vergelijken, kan Boveko u de opstalverzekering voorstellen die zakelijk de beste keuze voor uw onderneming is.