Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Bedrijfsschadeverzekering

Boveko Bedrijfsschadeverzekering

Bedrijfsschadeverzekering
voor extra zekerheid

Stel dat uw bedrijfspand gedeeltelijk door brand wordt verwoest. Een opstalverzekering voor uw bedrijf dekt in zo’n geval de schade aan het gebouw en een inventarisverzekering regelt de dekking van schade aan uw bedrijfsinventaris. Maar wat als u door de brand een tijdje uw werkzaamheden niet kunt uitvoeren? Uw vaste kosten lopen wel gewoon door. Voor dit risico sluit u een bedrijfsschadeverzekering af.

Dekking van een bedrijfsschadeverzekering
Een bedrijfsschadeverzekering dekt na van buiten komend onheil het grootste deel van de doorlopende kosten die uw onderneming maakt. Ook bijkomende kosten als de tijdelijke huur van een vervangende bedrijfsruimte kunnen hieronder vallen. Daarnaast biedt een goede bedrijfsschadeverzekering u ook een vergoeding voor de gederfde omzet. Als u bedrijf schade oploopt, hoeft u zich dan in elk geval geen zorgen te maken over de continuïteit van uw bedrijf.

Uw bedrijfsschadeverzekering afsluiten
Wat voor onderneming u ook heeft, er is altijd een bedrijfsschadeverzekering die past bij uw situatie. De specialisten van Boveko kunnen een passende bedrijfsschadeverzekering voor u zoeken en afsluiten. Uiteraard letten ze daarbij op de verzekeringsvoorwaarden en bieden ze u een uitstekende premie aan. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden of maak een afspraak om een bedrijfsschadeverzekering snel door Boveko te laten afsluiten.