Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

CAR- en montageverzekering

Boveko CAR- en montageverzekering

De CAR verzekering
of montageverzekering

Als u in de bouw of montage werkt, kan er schade ontstaan tijdens het werken aan een project. U installeert bijvoorbeeld een keuken, maar beschadigt daarbij de vloer in de woning. Voor zulke situaties is het handig een CAR verzekering af te sluiten. Met een Constructions All Risks verzekering of montageverzekering bent u verzekerd tegen schade. Ook alle andere betrokkenen bij het project zijn meeverzekerd met een CAR verzekering.

Doorlopende of aflopende CAR verzekering
De CAR verzekering is er in een doorlopende en aflopende variant. De aflopende CAR verzekering geldt voor één project, waarbij u desgewenst ook de onderhoudstermijn kunt meeverzekeren. De doorlopende montageverzekering is bedoeld voor ondernemers die meer projecten per jaar willen verzekeren. Als u aannemer of installateur bent, is een CAR verzekering onmisbaar en de doorlopende variant een voordelige keuze. Ook onderaannemers en installateurs die u inhuurt voor het project, vallen dan onder uw montageverzekering.

De montageverzekering voor elk project
Wilt u een voordelige CAR verzekering afsluiten voor uw project of bent u geïnteresseerd in een doorlopende montageverzekering? Boveko helpt u een passende CAR verzekering te kiezen voor uw project en geeft onafhankelijk advies. Doe uw voordeel met ons uitgebreide netwerk, zodat u zeker weet dat u niet teveel betaalt voor uw montageverzekering en de voorwaarden optimaal aansluiten bij uw bedrijf en werkzaamheden.