Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Eigen vervoerverzekering

Boveko Eigen Vervoer verzekering

Eigen vervoerverzekering
voor zekerheid onderweg

Als er onverhoopt wordt ingebroken in uw auto of die van een medewerker, kunt u als ondernemer ineens een flinke financiële tegenvaller verwachten. Gereedschap en apparatuur zijn gewild, vaak kostbaar en daarmee helaas ook aantrekkelijk voor inbrekers. U moet deze spullen echter wel zo snel mogelijk vervangen om uw werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Om uw goederen te verzekeren als ze in de auto liggen, sluit u een eigen vervoerverzekering af.

Wat verzekert de eigen vervoerverzekering?
Met een eigen vervoerverzekering zijn alle goederen in een auto verzekerd tegen de gevolgen van schade van buiten komend onheil, inclusief diefstal. Ook als er tijdens transport iets misgaat en goederen beschadigd raken, kunt u een beroep doen op de eigen vervoerverzekering. De eigen vervoerverzekering biedt u 24 uur per dag en 7 dagen per week zekerheid over de goederen en gereedschappen die zich in de auto bevinden.

Sluit een eigen vervoerverzekering eenvoudig af
Welke eigen vervoerverzekering is geschikt voor uw bedrijf? Uiteraard is dat afhankelijk van wat u zoal vervoert en in de auto heeft. Boveko helpt u graag bepalen welke eigen vervoerverzekering bij uw onderneming past. Wij sluiten de eigen vervoerverzekering graag voor u af, zodat u er verder geen omkijken naar heeft en met een gerust hart op pad kunt!