Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Extra kostenverzekering

Boveko Extra Kosten verzekering

Extra kostenverzekering

Uw bedrijfspand wordt door brand verwoest en u moet tijdelijk een ander onderkomen huren om uw bedrijfsprocessen te kunnen voortzetten. Naast de geleden schade kunt u dan zomaar flink wat extra kwijt zijn aan de huur van dit tijdelijke pand. Om toch weer snel uw zaken te kunnen oppakken, kunt u een extra kostenverzekering afsluiten.

Voor welke extra kosten is de verzekering?
De extra kostenverzekering is bedoeld om snel uw werkzaamheden weer te kunnen herstarten en dekt de tijdelijke kosten die u daarvoor moet maken. Vooral wanneer u niet echt afhankelijk bent van een bepaalde locatie, maar met minimale middelen toch u bedrijf kunt voortzetten, is een extra kostenverzekering geschikt voor u. Vraag de experts van Boveko gerust of een extra kostenverzekering ook geschikt is voor u.

Wat zijn de extra kosten van deze verzekering?
De extra kostenverzekering hoeft niet meteen extra veel te kosten. Ook voor deze verzekering geldt dat een uitgebreide vergelijking van polisvoorwaarden loont. Omdat Boveko onafhankelijk is, kunnen wij voor u een extra kostenverzekering afsluiten die gunstige voorwaarden combineert met een scherpe premie. Zo helpen wij u de extra kosten van deze verzekering laag te houden!