Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Goederentransportverzekering

Boveko Goederen Transportverzekering

Een goederentransportverzekering:
waarvoor?

U heeft een grote order binnengehaald en de complete bestelling is klaar voor vervoer. Helaas gaat er onderweg iets mis, waardoor de helft van uw goederen beschadigd raakt en onbruikbaar wordt. Wat nu? Als u met regelmaat grote hoeveelheden goederen vervoert, is het verstandig een goederentransportverzekering af te sluiten, zodat alles ook onderweg verzekerd is.

Uw goederen onderweg verzekerd
Een goederentransportverzekering vergoedt schade aan goederen tijdens transport. Niet alleen beschadiging, maar ook verlies van goederen is gedekt. Een goederentransportverzekering is niet alleen noodzakelijk voor een transportbedrijf, maar ook aan te raden als u zelf grote voorraden en hoeveelheden vervoert. Ook als u zelf als vervoerder aansprakelijk bent voor de schade, kunt u een beroep doen op de goederentransportverzekering.

De juiste goederentransportverzekering voor uw bedrijf
Als het transport van goederen uw kernactiviteit is, dan kunt u niet zonder een goederentransportverzekering. Daarnaast kan een goederentransportverzekering een verstandige keuze zijn als u regelmatig zelf flinke hoeveelheden producten aflevert. Bepalen welke voorwaarden voor u het meest aantrekkelijk zijn en bij welke maatschappij u een interessante premie krijgt aangeboden, is een tijdrovende klus. Boveko neemt u deze klus graag uit handen en sluit de juiste goederentransportverzekering voor u af.