Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Gouden Handdruk

Boveko Gouden Handdruk

Een ontslagvergoeding,
en nu?

Ontslag is meestal vervelend, maar wellicht wordt het leed wat verzacht als u een ontslagvergoeding meekrijgt. Als u bij uw ontslag een gouden handdruk ontvangt, is het verstandig goed na te denken over de besteding van uw vergoeding. Heeft u het geld direct nodig? Of wilt u zelf een bedrijf opstarten? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw ontslagvergoeding te gebruiken. Boveko geeft u hier graag advies over.

Na ontslag uw gouden handdruk besteden
Als u direct over uw ontslagvergoeding wilt beschikken, kunt u deze in één keer laten uitkeren. Een uitkering in termijnen of uw ontslagvergoeding in een stamrecht bv storten kan ook een interessante optie zijn. U kunt er echter ook voor kiezen om na ontslag uw gouden handdruk te gebruiken als aanvulling op uw pensioen. Boveko kan voor u berekenen hoe uw gouden handdruk voor u het meeste oplevert.

Berekenen wat uw gouden handdruk kan opleveren
De diverse opties voor uw ontslagvergoeding hebben verschillende fiscale gevolgen en kosten. Als u na uw ontslag uw gouden handdruk optimaal wilt benutten, is het verstandig al voor de uitkering contact op te nemen met Boveko. Wij berekenen wat uw gouden handdruk oplevert en zetten de mogelijkheden voor u op een rij. Neem tijdig contact op met Boveko voor een vrijblijvend advies over een ontslagvergoeding.