Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Inventarisverzekering

Boveko Inventaris verzekering

Inventarisverzekering:
zekerheid voor uw zakelijke inboedel

Als ondernemer heeft u ongemerkt heel wat zaken in uw bedrijfspand staan. Als uw inventaris schade oploopt, kan dat zomaar leiden tot omzetverlies. Niet alleen meubilair, gereedschappen en computers, maar ook voorraden vallen onder uw zakelijke inboedel. Door schade daaraan kunt u waarschijnlijk tijdelijk uw werkzaamheden niet volledig uitvoeren. Daarom is het verstandig om een inventarisverzekering af te sluiten.

Wat verzekert een inventarisverzekering?
Met een inventarisverzekering verzekert u zich tegen schade aan uw zakelijke inboedel en eventuele voorraden, door bijvoorbeeld brand of inbraak. Maar ook omzetderving als gevolg van schade aan uw inboedel, is meeverzekerd. Uiteraard kunt u ook de inventarisverzekering uitbreiden met extra dekkingen die bij uw bedrijf passen. Boveko helpt u graag de juiste inventarisverzekering te kiezen en sluit deze voor u af.

De juiste inventarisverzekering voor uw bedrijf
U wilt niet alleen een inventarisverzekering die past bij uw onderneming, maar ook een scherpe premie. Boveko is onafhankelijk en vergelijkt het aanbod van diverse maatschappijen met uw wensen. Zo kunnen we voor u de beste inventarisverzekering tegen een scherpe premie afsluiten. Neem gerust contact op met Boveko voor meer informatie over een inventarisverzekering.