Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Inzittendenverzekering

Boveko Inzittenden verzekering

Inzittendenverzekering:
voor iedereen in de auto

U bent in het bezit van een auto en daarvoor heeft u een prima autoverzekering. Maar hoe zit het eigenlijk met uw passagiers? Niet alleen privé, maar ook zakelijk komt het vaak voor dat er meer personen in een voertuig zitten dan alleen de bestuurder. Om ook de inzittenden te verzekeren, sluit u een inzittendenverzekering af. Natuurlijk helpt Boveko u ook bij het afsluiten en kiezen van een inzittendenverzekering.

Ook schade van inzittenden verzekeren
Als u op elke zitplaats in de auto een gordel heeft, waarom dan niet ook voor al uw passagiers de inzittendenverzekering afsluiten? Met een inzittendenverzekering kunt u ongevallen en schade voor uw inzittenden verzekeren, ongeacht wie er met u meerijdt. Breid uw autoverzekering daarom uit met deze extra dekking. Uiteraard hoort ook de inzittendenverzekering tot het complete aanbod verzekeringen van Boveko.

Een inzittenden verzekering kiezen
Voor een inzittendenverzekering kunt kiezen uit een ongevallen- en een schadeverzekering. De ongevallenverzekering keert een vooraf bepaald bedrag (gedeeltelijk) uit, terwijl u met de schadeverzekering de werkelijk geleden schade van inzittenden kunt verzekeren. Niet alle verzekeraars bieden beide soorten inzittendenverzekering aan. Bij Boveko kunt u uiteraard wel terecht voor beide vormen, dus neem contact op met onze specialisten voor een onafhankelijk advies.