Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Lijfrenteverzekering

Boveko Lijfrente verzekering

Een lijfrenteverzekering
voor extra ruimte na uw pensioen

U bent in de meeste gevallen via uw werkgever aangesloten bij een pensioenfonds, maar vraagt zich wellicht af u uw pensioen niet kunt aanvullen met een lijfrente-uitkering. Of u bent zelfstandig en wilt zelf uw oudedagsvoorziening regelen met een kapitaalverzekering of banksparen via een lijfrente rekening. Met een lijfrenteverzekering kunt u zorgen voor een onbekommerde financiële toekomst. Zo creëert u voor uzelf de ruimte na uw pensionering te blijven doen wat u graag wilt.

Hoe werkt een lijfrenteverzekering?
Uit een lijfrenteverzekering wordt op overeengekomen momenten een bedrag aan u als verzekerde uitbetaald. U sluit deze kapitaalverzekering af door een eenmalige storting of door periodiek lijfrentepremie te betalen. Vanaf uw pensionering krijgt u uit deze verzekering een lijfrente-uitkering, waarbij vooraf wordt afgesproken over welke periode deze uitkering plaatsvindt. U kunt er ook voor kiezen uw lijfrente-uitkering levenslang te laten plaatsvinden. Boveko informeert u graag over de mogelijkheden van een lijfrenteverzekering of banksparen.

Een gunstige kapitaalverzekering afsluiten
Zeker als zelfstandige is het belangrijk uw pensioen zelf goed te regelen. U wilt immers graag iets hebben om op terug te vallen. De lijfrenteverzekering of kapitaalverzekering is dan een goede optie. Wilt u weten welke lijfrenteuitkering tegen welke lijfrentepremie mogelijk is? Neem dan contact op met de specialisten van Boveko. Ook voor advies bij lijfrente afkoop, opties voor banksparen en al uw andere vragen kunt u bij Boveko terecht.