Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Milieuschadeverzekering

Boveko Milieuverzekering

Milieuschadeverzekering
voorkomt hoge kosten

Stelt u zich voor dat uw bedrijfspand in brand vliegt. Heel vervelend, maar gelukkig heeft u een goede inboedel- en opstalverzekering, dus de schade aan het pand is goed gedekt. Bij het blussen is de bodem echter verontreinigd, waardoor het hele terrein afgegraven moet worden. De kosten van een dergelijke sanering lopen hoog op. Voor milieuschade kunt u daarom het beste een milieuschadeverzekering afsluiten.

Voordelen van een milieuschadeverzekering
Een milieuschadeverzekering dekt de kosten van milieuschade en de gevolgen ervan. Zo is de sanering meeverzekerd, maar ook de kosten van bijvoorbeeld onderzoek. Als u wilt kunt ook bedrijfsschade meeverzekeren bij een goede milieuschadeverzekering. Omdat het motto ‘de vervuiler betaalt’ steeds strikter toegepast wordt, is het afsluiten van een milieuschadeverzekering geen overbodige luxe. Laat u daarom goed adviseren over mogelijke milieuschaderisico’s en sluit een milieuschadeverzekering af bij Boveko.

Groot aanbod voor een milieuschadeverzekering
De ervaren specialisten van Boveko helpen u graag een milieuschadeverzekering af te sluiten. Laat u vrijblijvend voorlichten over deze verzekering of kom langs voor een advies op maat. Uw persoonlijk adviseur bekijkt voor u het ruime aanbod van diverse verzekeraars en maatschappijen. Zo kan hij u een passend advies geven over een milieuschadeverzekering met uitstekende voorwaarden en een interessante premie.