Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Ongevallenverzekering

Boveko Ongevallenverzekering

Een bedrijfsongeval
is zo gebeurd

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de werkplek. De gevolgen kunnen echter groot zijn, zeker voor ondernemers. Wat als u blijvend letsel oploopt en uw beroep niet meer kunt uitoefenen? Of een ander slecht scenario: u overlijdt aan de gevolgen van uw bedrijfsongeval. Met een ongevallenverzekering verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van een ongeval waar u blijvend letsel aan overhoudt of waarbij u overlijdt.

Ongevallenverzekering: zekerheid bij een ongeval
Mocht u overlijden na een bedrijfsongeval of er blijvend letsel aan overhouden, dan keert een ongevallenverzekering een vooraf vastgesteld bedrag uit. Ook bij gedeeltelijke invaliditeit krijgt u een percentage van het bedrag uitgekeerd. De hoogte van het verzekerde bedrag is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Bent u benieuwd welke ongevallenverzekering bij u en uw werk past? Boveko zoekt het graag voor u uit en sluit een ongevallenverzekering voor u af.

Collectieve ongevallenverzekering
De kans op een bedrijfsongeval is in de praktijk groter dan de kans op een ongeval buiten werktijd. Als extra secundaire arbeidsvoorwaarde sluiten veel werkgevers een collectieve ongevallenverzekering af voor hun medewerkers. Zo zijn de medewerkers in elk geval goed verzekerd bij een bedrijfsongeval. Wilt u ook een collectieve ongevallenverzekering voor uw bedrijf afsluiten, vraag Boveko dan naar de mogelijkheden.