Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Reconstructieverzekering

Boveko Reconstructieverzekering

Reconstructieverzekering
voor herstel van
uw administratie

Als moderne ondernemer die meegaat met zijn tijd heeft u waarschijnlijk uw complete administratie digitaal. Hoe moet het daarmee als onverhoopt de computers worden gestolen en de laatste maanden geen back-up is gemaakt? Het achterhalen van alle gegevens van uw bedrijfsadministratie kost veel tijd, moeite en dus geld. Gelukkig bestaat de reconstructieverzekering, waarmee u zich verzekert tegen deze kosten.

Met de reconstructieverzekering uw administratie weer op orde
Alle kosten die u moet maken om uw administratie weer op orde te krijgen na een onfortuinlijke gebeurtenis, worden gedekt door de reconstructieverzekering. Daarbij moet u niet alleen denken aan de gegevens die u kwijt bent, maar ook aan software en andere informatiedragers. Zeker wanneer u uw administratie geheel of grotendeels digitaal voert, is het aan te raden een reconstructieverzekering af te sluiten.

Welke reconstructieverzekering past bij uw onderneming?
Voor een passende reconstructieverzekering bent u bij Boveko aan het juiste adres. Na analyse van de manier waarop u uw bedrijfsadministratie invult, kunnen wij een gedetailleerd advies geven. Wij vergelijken de voorwaarden van verschillende aanbieders en kunnen u zo de reconstructieverzekering voorstellen die aansluit bij uw bedrijfsvoering. Uiteraard tegen een aantrekkelijke premie! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem contact op met Boveko als u een reconstructieverzekering overweegt.