Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Verzekering vereniging

Boveko Verzekering vereniging

De verzekering
van uw vereniging
goed geregeld

Als bestuurslid van een vereniging wilt u dat iedereen zorgeloos zijn favoriete sport kan beoefenen. U wilt niet voor verrassingen komen te staan als er bijvoorbeeld iets met de accommodatie gebeurt. Kies daarom een verzekering voor uw vereniging die waarborgt dat de club geen onnodige risico’s loopt. Boveko weet welke verzekering uw vereniging nodig heeft en biedt u een interessant pakket aan. Alle verzekeringen regelen wij in een keer voor u!

Boveko’s pakket voor voetbalverenigingen
Samen met diverse verzekeraars heeft Boveko een speciaal pakket verzekeringen samengesteld voor voetbalverenigingen in de regio Rivierenland. Naast een voordelige premie en het voordeel dat de complete verzekering van uw vereniging bij één partij loopt, heeft Boveko u een aantal interessante extra’s te bieden, waaronder een gratis risico-inventarisatie en een goed gevulde ballenzak voor een jeugdteam. Informeer vrijblijvend naar de verzekering voor uw vereniging of ons speciale voetbalpakket.

Speciale verzekering voor elke vereniging met kunstgrasvelden
Boveko houdt niet alleen van voetbal, maar biedt een uitgebreide verzekering aan voor elke vereniging die kunstgrasvelden heeft. De speciale kunstgrasverzekering dekt schade aan zowel de onderlaag als de kunstgrasmat. Daarnaast kan deze verzekering voor uw vereniging ook de schade dekken aan alles wat zich op of rond het veld bevindt, zoals lichtmasten en hekwerk. Speelt uw vereniging op kunstgras, informeer dan naar Boveko’s kunstgrasverzekering. U zult verrast zijn door de gunstige premie en voorwaarden.