Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Vrachtwagenverzekering

Boveko Vrachtwagenverzekering

Vrachtwagenverzekering,
transport verzekerd

Uw vrachtwagen of het wagenpark is waarschijnlijk de spil van uw bedrijf. Zonder transport staat alles stil en dat geldt ook voor uw onderneming. Om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, wilt u uw vrachtwagen goed verzekeren. Boveko biedt u een ruim aanbod aan vrachtwagenverzekeringen en helpt u de vrachtwagenverzekering te kiezen die bij uw onderneming past.

Mogelijkheden voor een vrachtwagenverzekering
Net als voor personenauto’s is een WA-verzekering voor een vrachtwagen verplicht. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de vrachtwagenverzekering uit te breiden met gedeeltelijke of volledige cascodekking. Uiteraard kunt u ook voor een vrachtauto een inzittendenverzekering afsluiten of u bijvoorbeeld extra verzekeren voor rechtsbijstand. Welke vrachtwagenverzekering bij uw vrachtwagen en bedrijf past, zoekt Boveko voor u uit.

Uw vrachtwagen goed verzekerd
Boveko heeft specialisten met veel kennis van de transportsector. Voor de juiste vrachtwagenverzekering bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij brengen voor uw onderneming in kaart welke risico’s een vrachtwagenverzekering moet afdekken. De hoogte van het eigen risico, uw schadevrije jaren en de rijervaring van de chauffeur kunnen allemaal van invloed zijn op de premie. Voor uw vrachtwagen sluiten wij de vrachtwagenverzekering af die gunstige voorwaarden en een scherpe premie combineert.