Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

VvE verzekering

Boveko VVE verzekering

Elke VvE heeft
een verzekering nodig

Stelt u zich de volgende situatie voor: u woont in een prachtig appartement en bestuurt samen met andere bewoners de Vereniging van Eigenaren. Dan valt er een bewoner van de trap, waarbij de glazen deur van het trappenhuis breekt. Wie draait er op voor de schade? Voor dergelijke en andere gevallen sluit u als VvE een verzekering af. De dekking kunt u zo uitgebreid maken als u als Vereniging voor Eigenaren wenst voor de verzekering.

Dekking van de VvE verzekering
Niet elk appartementencomplex is hetzelfde en daarom is ook geen VvE verzekering hetzelfde. Meestal bestaat een Vereniging voor Eigenaren verzekering in elk geval uit een opstalverzekering en glasverzekering. Ook een aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering en rechtsbijstandsverzekering kunnen deel uitmaken van het pakket. Dekking voor bestuurdersaansprakelijkheid kan natuurlijk ook meegenomen worden in de VvE verzekering.

Welke VVE verzekering past bij de vereniging?
De samenstelling van het pakket van een VvE verzekering verschilt. Boveko adviseert u graag hoe u de Vereniging voor Eigenaren verzekering het beste kunt invullen. Vervolgens leggen we u op basis van het advies een aantal interessante opties voor, met voorwaarden waar u het meest aan heeft. U kunt dan kiezen welke VvE verzekering u wilt afsluiten en Boveko regelt alles voor u.