Kies uw verzekering:
Boveko Verzekering zakelijk

Werkmaterieelverzekering

Boveko Werkmaterieelverzekering

Een werkmaterieelverzekering
voor al uw materieel

U staat er misschien niet al te vaak bij stil, maar als u veel met materieel werkt, liggen er talloze ongelukken op de loer. Machines kunnen omvallen en werknemers kunnen met rijdend materieel ongelukken of schade veroorzaken, om maar een paar voorbeelden te noemen. Een werkmaterieelverzekering beschermt u tegen kosten van schade met of door materieel aan personen of goederen.

Welke dekkingen biedt een werkmaterieelverzekering?
Een werkmaterieelverzekering is samen te stellen uit verschillende dekkingen. U kunt de aansprakelijkheid van de schade verzekeren, net als de (letsel)schade die veroorzaakt is. Daarnaast kunt u ervoor kiezen uw werkmaterieelverzekering uit te breiden met bijvoorbeeld dekking voor schade aan eigen goederen, het werken met gevaarlijke stoffen of een uitgebreide casco-dekking. Boveko biedt u alle hulp die u nodig heeft om een complete werkmaterieelverzekering af te sluiten.

De juiste werkmaterieelverzekering afsluiten
Om een werkmaterieelverzekering op maat te kunnen afsluiten, is het belangrijk eerst een goed overzicht te hebben van uw materieel en de werkzaamheden die ermee worden verricht. Natuurlijk neemt Boveko u deze inventarisatie en analyse graag uit handen. Door de voorwaarden van verschillende verzekeraars naast uw wensen te leggen, kunnen we de juiste werkmaterieelverzekering tegen een scherpe premie voor u afsluiten.