Compleet verzekerd als horecaondernemer

Als horecaondernemer werk je hard aan het succes van jouw bedrijf. Jouw zaak is een plek voor gastvrijheid en gezelligheid, maar tegelijkertijd jouw bron van inkomen. Dat brengt ook risico's met zich mee. Je kunt te maken hebben met tegenslagen, zoals diefstal, brand of vandalisme. Zonder verzekering draai jij bij schade zelf op voor de financiële gevolgen.

Je wilt altijd klaar staan voor je gasten, onder alle omstandigheden. Waarschijnlijk wil je dan je liever niet bezighouden met verzekeringen. Of met verplichte keuringen van uw elektronische installatie. Gelukkig kan dit dankzij het Compleet Verzekerd Horeca pakket van Boveko.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek over jouw horecaverzekeringen!

Vrijblijvende offerte ontvangen?


Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het kiezen van de juiste verzekeringen, maken we graag een offerte op maat voor jouw organisatie. De grootte en hoeveelheid van de verzekering is erg afhankelijk van het type en de grootte van jouw bedrijf (zoals in het rekenvoorbeeld hieronder te zien is).

Offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hier rechts naast in. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Image

Welke verzekeringen en diensten kies jij?

Iedere horecaondernemer heeft andere wensen. Wanneer je een café runt, loop je andere risico's dan een hotel of lunchroom. Daarom biedt Boveko jou het Compleet Verzekerd Horeca pakket van Boveko aan met specifieke voordelen voor de horeca. Je kunt bij dit pakket zelf kiezen welke verzekeringen en diensten je opneemt. 
Zo kunt je je focussen op je gasten en dienstverlening!

Gratis offerte aanvragen

Image

Bedrijfsgebouwenverzekering

Door een bedrijfsongelukje breekt een ruit. Je vloer staat blank omdat je tapinstallatie heeft gelekt. Of door noodweer gaat het door jou georganiseerde evenement niet door.

Eén van jouw grootste investeringen is waarschijnlijk je bedrijfsgebouw. De Bedrijfsgebouwenverzekering van Boveko biedt jou een uitgebreide dekking. Zo hoef je je als eigenaar geen zorgen te maken over de financiële gevolgen. 

Wat is verzekerd?

Aansprakelijkheidsverzekering 

Stel je voor: een gast glijdt uit over een pas gedweilde vloer. Of uw medewerker krijgt tijdens het afleveren van hapjes bij een klant een ongeval in het verkeer. Of er komen asbestdeeltjes vrij bij brand. Dit kan leiden tot flinke schadeclaims. Bij milieuschade, zoals asbest, ben je wettelijk verplicht om de schade te herstellen. 

Als horecaondernemer heb je met veel partijen te maken. Denk aan medewerkers, leveranciers, gasten, verhuurders en de overheid. De kans op een conflict is altijd aanwezig. Het kan gebeuren dat u aansprakelijk wordt gesteld.

Wat is verzekerd?

 • Aansprakelijkheid: 
  Je bent verzekerd voor schade aan personen of zaken waar je aansprakelijk voor bent.
 • Verkeersschade medewerkers: 
  Je medewerkers zijn verzekerd voor schade die zij oplopen in het verkeer tijdens werkzaamheden voor jou als werkgever 
 • Milieuschade: 
  Je bent verzekerd voor de kosten van sanering, het voorkomen van verdere schade en onderzoek nadat er milieuschade is ontstaan. Inkomende milieuschade is ook verzekerd. 
 • Rechtsbijstand: 
  Bij (dreigende) juridische conflicten ben je verzekerd van professionele ondersteuning door het onafhankelijke SRK Rechtsbijstand. Ook conflicten met tijdelijke medewerkers zijn verzekerd. Denk aan uitzendkrachten of medewerkers met een nul-urencontract.
Image

Mobiliteit

Als horecaondernemer blijf je niet altijd op de werkvloer, maar ga je ook op pad. Trotseer je de wegen met de personenauto van je bedrijf of een (of meerdere) bestelauto('s)? Dan is er altijd risico op schade.  

Bijvoorbeeld: je wordt aangereden met je bedrijfsauto. Of de koelinstallatie in je bestelauto valt onderweg uit. Wanneer je met een volgeladen auto naar een klant gaat, wil je natuurlijk niet dat jouw spullen of maaltijden beschadigen.

Wat is verzekerd?

 • Personenauto
 • Bestelauto
 • Vervoer eigen goederen 

Diensten

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om een verzekering af te sluiten of om een vergunning te krijgen. Je krijgt dan te maken met allerlei voorwaarden, zoals een keuring van de brandweer. 

Vaak gaat het om kostbare diensten en bovendien is het een hoop geregel. 
Daarom heeft Boveko speciaal voor horecaondernemers zoals jij het Preventieabonnement ontwikkeld. 

Wat is het Preventieabonnement? 

Je neemt een abonnement op preventiediensten van gecertificeerde bedrijven tegen een vast, gereduceerd maandtarief. Omdat elke horecaonderneming anders is - een hotel heeft andere wensen dan een lunchroom - kun je zelf kiezen uit welke preventiediensten jouw abonnement bestaat. 

Je ontvangt een certificaat. Dit is het bewijs dat je aan de gestelde preventiecriteria voldoet. Ook heel fijn: je hebt er verder geen omkijken naar! 

De modules van het Preventieabonnement:

 • Brand- en vluchtveiligheid
 • Elektrische installaties 
 • Inbraakpreventie 
 • Bakwand en afzuigdinstallaties 
 • Cash ophaalservice 
 • Camerabewaking
Image

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op om eens kennis te maken
Over ons team
Contact