Onderstaand een aantal voorbeelden van 'van buitenkomend onheil' die onder de dekking van een inboedelverzekering valt. Je staat lekker te kokkerellen als ineens de vlam in de pan slaat. Voordat het vuur is geblust, is er in je keuken behoorlijk wat schade ontstaan. Nadat je op vakantie bent geweest, zie je bij thuiskomst dat er een raam is ingeslagen. De inbreker is er met allerlei waardevolle spullen vandoor gegaan. Door aanhoudende regen en een lekkage aan het dak staat je huis onder water. De vloerbedekking en een deel van het meubilair zijn onherstelbaar beschadigd. 

Voornoemde schades gaan vaak gepaard met grote geldbedragen. Een inboedelverzekering bescherm je tegen de financiële gevolgen van de voornoemde schadegebeurtenissen.

Het is belangrijk dat je goed en voldoende verzekerd bent. De hoogte van het verzekerd bedrag is daarbij cruciaal. Indien je te laag bent verzekerd, krijg je slechts een gedeelte van het schadebedrag vergoed. De reden voor het feit dat wij met de inboedelwaardemeter werken. Nadat je de inboedelwaardemeter volledig hebt ingevuld, wordt ‘automatisch’ het verzekerd bedrag vastgesteld. Je inboedelverzekering biedt garantie tegen onderverzekering indien je gebruik hebt gemaakt van de inboedelwaardemeter. Dat biedt zekerheid en geeft rust.

Neem contact op met één van onze verzekeringsadviseurs. Wij informeren, adviseren en helpen je graag bij het afsluiten van een op maat gesneden inboedelverzekering.

Image