Tegenwoordig is de auto en motor haast niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Ze zijn zoveel meer dan het vervoermiddel dat ons van A naar B brengt.

Een motorrijtuigenverzekering kiezen

Je kunt kiezen tussen drie hoofddekkingen. De Wettelijk Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is verplicht. De WA dekt de schade die je met je motorrijtuig aan anderen of andermans spullen toebreng. Een WA + beperkt casco verzekering vergoedt niet alleen de schade die je aan anderen of andermans spullen toebrengt en ook schade aan je eigen motorrijtuig die ontstaat door brand, ontploffing, diefstal, inbraak, storm, hagel en overstekende dieren. De WA + casco verzekering (in de volksmond "All Risks") vergoedt naast WA schade ook de schade aan je eigen motorrijtuig. Je kunt je motorrijtuigenverzekering uitbreiden met een schadeverzekering op- of inzittenden en een verzekering voor verkeersrechtsbijstand.

Motorrijtuigenverzekering afsluiten

Zoek je een motorrijtuigenverzekering met aantrekkelijke voorwaarden en een voordelige premie? Neem dan contact met ons op. Wij nemen uitgebreid je wensen door en vergelijken het aanbod van talloze verzekeringsmaatschappijen. Vervolgens informeren wij je over de mogelijkheden. Zo vinden wij samen met jou de motorrijtuigenverzekering die past bij jou. Uiteraard sluiten wij graag voor jou de motorrijtuigenverzekering af.

Neem contact op met één van onze verzekeringsadviseurs. Wij informeren, adviseren en helpen je graag bij het afsluiten van een op maat gesneden motorrijtuigenverzekering.

Image