Waarom een reisverzekering?

Tijdens een bergwandeling loop je een ernstige enkelblessure op. Er moet een helikopter aan te pas komen om je op te halen. Door ziekte van je reisgenoot moet de vakantie worden afgebroken. Uit de hotelkamer word je waardevolle fotoapparatuur gestolen. Tijdens je vakantie in het buitenland word je ziek. De lokale huisarts verwijs je door naar een specialist die je uitgebreid in het ziekenhuis laat onderzoeken. In al deze gevallen is het handig om een Ideale Reisverzekering te hebben afgesloten.

Een reisverzekering op maat

Je kunt kiezen tussen Europa- of werelddekking. Naast de standaard dekking kun je aanvullend geneeskundige kosten, bagage, voertuighulp bij pech, winter- en onderwatersport meeverzekeren. Ga je meerderde keren per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering een goedkoper alternatief voor je.

De mogelijkheid bestaat dat je een reis vooraf of tijdens de vakantie dient te annuleren. Bijvoorbeeld als gevolg van een ziekte of een ongeval. In dergelijke gevallen is een annuleringskostenverzekering van belang. Op een Annuleringskostenverzekering kun je in zo'n geval de reissom vergoed krijgen. Ga je meerdere keren per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende annuleringskostenverzekering een goedkoper alternatief voor je.

Wij helpen je graag bij het samenstellen en afsluiten van een reis- en annuleringskostenverzekering.

Image

Contactformulier