Maatschappelijk betrokken in de regio


Jenno van Ekeren en Vincent Bons vertonen zich zelden of nooit in bestuurskamers. Toch sponsoren zij voetbal- en ook andere sportverenigingen. ,,Wij zijn vooral supporters. We zijn er voor de spelers, supporters en de leden. Ook in zakelijk opzicht natuurlijk. Sportsponsoring is een win-win-situatie" aldus Jenno van Ekeren.

In de regionale amateurvoetbalwereld zijn Boveko Bedrijfsverzekeringen en de samenwerkingspartners Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen en Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars met vestigingen in Leerdam (Voorwaartsveld 5a) en Dalem (Beatrixlaan 2a), op diverse niveau's hoofdsponsor of mede-hoofdsponsor.

Boveko Bedrijfsverzekeringen is al enkele jaren subsponsor van eersteklasser Sliedrecht en van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars en Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen zijn de trotse hoofdsponsoren van LRC Leerdam. Sinds een paar jaar is van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen mede-hoofdsponsor van vv Asperen, vv Vuren en GJS.


Wij doen graag wat terug


Wij beperken ons echter niet tot alleen sponsoring van voetbal- en andere sportverenigingen. Daarnaast sponsoren wij onder andere de Stichting Zomerfeest Gorinchem en de Stichting ALS.

Op woensdagmiddag 8 augustus 2018 werd bijvoorbeeld de zandbak met een zandbakrand van boomstammen en boomstammetjes in het midden om op te zitten en te balanceren feestelijk geopend op het Natuurcentrum in Gorinchem.

Deze zandbak had het Natuurcentrum nooit kunnen aanleggen zonder steun van ons.

Het Natuurcentrum op het mooiste eiland van Gorinchem biedt, met mens, dier en natuur, een plaats voor ontmoeting, meedoen, bewustwording en ontspanning op een eigentijdse wijze als voorbeeld voor een duurzame samenleving.

Wij doen graag wat terug voor de gemeenschap!

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen en adviseren je graag.

Maatschappelijke betrokkenheid Boveko