Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Verzekeringen voor jouw winkel: ieder detail gedekt

Een knusse winkel, een stoere shop, een webwinkel; voor iedere ondernemer is er een mooie kans om zichzelf te ontplooien en mooie producten te verkopen. Omdat klanten plezieren voor jou als winkelier je core business is, wil je je niet druk maken over verzekeringen voor de winkel, maar die moeten natuurlijk wél goed geregeld zijn. Boveko is je aangewezen adviseur. Met onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers stellen we, geheel naar jouw wensen, het Compleet Verzekerd Pakket voor Detailhandel samen. Zo krijg je zekerheid met een vast pakket aan winkel verzekeringen voor jouw bedrijf.

Direct contact opnemen

 

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Risico's in de detailhandel

Je medewerker is langdurig ziek

Door personeelstekort is de druk te hoog geweest. Je medewerker is langdurig ziek en als werkgever heb je gedurende twee jaar een loondoorbetalingsplicht. Een ziekteverzuimverzekering vangt dit risico op.

Je raakt arbeidsongeschikt

Als zelfstandig ondernemer wordt je bij ziekte of ongeval niet gedekt door een sociale verzekering. Vanaf dag één kan je inkomensterugval zelfs 100% zijn terwijl je woonlasten gewoon doorlopen.

Door een brand daalt je omzet

Tijdens een code Rood storm gaat het helemaal mis. Ondanks dat alles goed gezekerd was is er op de bouw een ravage aan schade. Gelukkig is er een CAR / Montage verzekering

Een wolkbreuk zet je winkel onder water

Een stapel sandwichpanelen valt om en daardoor ontstaat er schade aan de tuin van de buren. Heb jij een goede aansprakelijkheidsdekking?

Je bouwt geen pensioen

Bij een renovatie besteed jij het tegelwerk uit aan een tegelzetter. Bij de oplevering tref jij een boze klant vanwege scheven tegels en voegen. Je onderaannemer geeft niet thuis. Jij wel?

Een leverancier komt zijn afspraken niet na

Tijdens een groot bouwproject worden twee dure machines uit je bestelbus gestolen. Schade € 30.000,-. Met een transport goederen voorkom je deze dure tegenvaller.

Top 3 belangrijkste verzekeringen in de detailhandel

Optimaal verzekerd met dé winkel verzekering voor de detailhandel

Met de Compleet Verzekerd Pakketten bescherm je je bedrijf in één keer tegen de meest voorkomende risico’s in de detailhandel. Dat zijn dus verzekeringen speciaal voor jouw winkel. Naast de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, die de basisverzekering vormt, kan het pakket vanzelfsprekend uitgebreid en aangevuld worden, bijvoorbeeld met een brandverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een inventaris- of goederenverzekering, een rechtsbijstandverzekering of een, in het geval van personeel, verzuimverzekering. Voor webshops is een computer- en elektronicaverzekering onontbeerlijk, denk maar aan cyberaanvallen die jouw website en verkoop helemaal stil kunnen leggen.

Elk jaar kijken we opnieuw naar jouw winkel voor bijpassende verzekeringen

Elk jaar controleert jouw Boveko-specialist of er veranderingen zijn in je bedrijfssituatie, zodat de verzekeringen daarop aangepast kunnen worden. Handig voor jou als ZZP’er of als Mkb’er met maximaal 50 medewerkers; altijd goed verzekerd en geen hoofdbrekens meer. Laat Boveko jouw zorgen uit handen nemen! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we elkaar kunnen leren kennen en samen het perfecte Compleet Verzekerd Pakket kunnen afsluiten.

Premievoorbeelden:

 

 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het kiezen van de juiste verzekeringen, maken we graag een offerte op maat voor jouw organisatie. De grootte en hoeveelheid van de verzekering is erg afhankelijk van het type en de grootte van jouw bedrijf, zoals in het premievoorbeeld hieronder te zien is. Weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Neem contact op

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
In 2019 heb ik me inlaten schrijven bij de Kamer van koophandel. Dan komt er een hoop op je af waaronder verzekeringen. Vincent Bons kwam na werktijd persoonlijk langs om advies te geven. Helder en transparant en persoonlijk gesprek. Al me al een aanrader voor zowel zakelijk als privé verzekeringen.
Snelle afhandeling van de schade aan onze gordijnen. Boveko is telefonisch goed bereikbaar en ze reageren snel op e-mails. Kortom: zeer tevreden over de service!
Wij zijn al jaren klant bij Boveko en wij zijn heel blij met de service die zij keer op keer weer leveren. Altijd een snelle en adequate reactie en persoonlijke aandacht of je nu in het buitenland zit of thuis. Wij voelen ons geen nummer bij Boveko maar mens!
golfbeweging1
golfbeweging2

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact