Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Bedrijfsverzekeringen detailhandel: ieder detail gedekt

Een knusse winkel, een stoere shop, een webwinkel; voor iedere ondernemer is er een mooie kans om zichzelf te ontplooien en mooie producten te verkopen. Omdat klanten plezieren voor jou als winkelier je core business is, wil je je niet druk maken over bedrijfsverzekeringen, maar die moeten natuurlijk wél goed geregeld zijn. Boveko is je aangewezen adviseur. Met onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers stellen we, geheel naar jouw wensen, het Compleet Verzekerd Pakket voor Detailhandel samen.

Optimaal verzekerd ZZP en Mkb

Met de Compleet Verzekerd Pakketten bescherm je je bedrijf in één keer tegen de meest voorkomende risico’s in de detailhandel. Naast de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, die de basisverzekering vormt, kan het pakket vanzelfsprekend uitgebreid en aangevuld worden, bijvoorbeeld met een brandverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een inventaris- of goederenverzekering, een rechtsbijstandverzekering of een, in het geval van personeel, verzuimverzekering. Voor webshops is een computer- en elektronicaverzekering onontbeerlijk, denk maar aan cyberaanvallen die jouw website en verkoop helemaal stil kunnen leggen.

Jaarlijkse update

Elk jaar controleert jouw Boveko-specialist of er veranderingen zijn in je bedrijfssituatie, zodat de verzekeringen daarop aangepast kunnen worden. Handig voor jou als ZZP’er of als Mkb’er met maximaal 50 medewerkers; altijd goed verzekerd en geen hoofdbrekens meer. Laat Boveko jou ook ontzorgen! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we elkaar kunnen leren kennen en samen het perfecte Compleet Verzekerd Pakket kunnen afsluiten.

Detailhandel

Premievoorbeelden:

golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet