Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Consultancyverzekeringen

Een verzekeringspakket voor consultancy afgestemd op jouw situatie

Als zelfstandig consultant of eigenaar van een consultancybedrijf kan je tegen risico’s aanlopen welke je vooraf niet had kunnen voorzien. En problemen ontstaan door deze risico’s had je mogelijk af kunnen dekken. Zo kan er bijvoorbeeld schade aan derden ontstaan door een beroepsfout. Het is goed om dit risico af te dekken met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor consultants. Maar er kunnen ook andere thema’s spelen binnen jouw vakgebied. Hoe regel je loondoorbetaling bij verzuim? En wat als je (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt? Voor al deze thema’s én meer hebben wij een passende oplossing zodat jij zorgeloos je vak kan blijven uitoefenen.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor consultants

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt veelal gezien als de belangrijkste verzekering voor de consultant. Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering bescherm jij jezelf en jouw bedrijf voor de aansprakelijkheid voor door derden geleden schade als gevolg van een beroepsfout. Een financieel adviseur kan bijvoorbeeld verkeerde adviezen in zijn adviesrapport schrijven. Na implementatie van het adviesrapport binnen de organisatie van de klant ontstaat inkomstenderving tot gevolg. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de consultant biedt uitgebreide dekking tegen zulke zaken en voorziet de consultant tevens van rechtsbijstand bij onder andere gerechtelijke procedures.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor consultants

Een andere veel afgesloten verzekering binnen de consultancy is de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wanneer jij door langdurige ziekte of een ongeval thuis komt te zitten loop je (tijdelijk) inkomsten mis. Als zelfstandig ondernemer draai jij zelf voor deze kosten op. De overheid biedt hier namelijk geen financieel vangnet voor. De AOV is ervoor om de kosten te dekken die jij misloopt door langdurige ziekte of een ongeval. Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor consultants krijg je de financiële zekerheid die je op dat moment hard nodig hebt.

Verzuimverzekering voor de consultancy

Heb je personeel in dienst? Dan heb je als werkgever de verplichting een aantal inspanningen voor je personeel te verrichten. Zo dien je uitval van personeel zoveel mogelijk te voorkomen en moet eenmaal uitgevallen personeel een re-integratietraject aangeboden krijgen. Deze inspanningen kunnen een hoop kosten met zich meebrengen. Nog maar eens te zwijgen over loondoorbetaling bij verzuim. Met een verzuimverzekering kan je al deze zaken én meer dekken.

Een spaarpotje voor later met de lijfrenteverzekering

Als zelfstandig consultant wil je zaken welke op korte termijn spelen goed geregeld hebben. Maar heb je al nagedacht over de toekomst? Heb je straks wel voldoende aan de AOW en je pensioen? Met een lijfrenteverzekering kan je nú extra pensioen opbouwen voor later. Zo’n kapitaalverzekering kan je afsluiten door eenmalig een bedrag te storten of periodiek lijfrentepremie te betalen. Zo bouw je financiële vrijheid voor later op. Boveko kijkt graag naar jouw situatie zodat we kunnen adviseren over de lijfrenteverzekering die het beste bij jou past.

Jouw consultancybedrijf goed verzekerd

In de consultancy spelen heel wat risico’s die jij als consultant af zou moeten dekken. Boveko Bedrijfsverzekeringen is goed vertegenwoordigd in de consultancy. Met een ervaren team bestaande uit specialisten met kennis binnen consultancy kunnen we jou goed adviseren. Wij bieden een Compleet Verzekerd Pakket voor consultancy waarin wij alle zorgen uit handen nemen. Met als basis de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering waarin jouw bedrijf is verzekerd tegen schade aan anderen of aan spullen van anderen die veroorzaakt is door jou, jouw personeel of materiaal eigendom van het bedrijf. En als blijkt dat jouw situatie het nodig heeft kunnen we bijvoorbeeld ook adviseren een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Maar ook veel algemenere zaken als het verzekeren van jouw wagenpark en een bedrijfsgebouwenverzekering kunnen wij gewoon voor je regelen. Bovendien zullen we jouw situatie elk jaar opnieuw beoordelen zodat jij je kan focussen op je vak en wij op de risico’s welke hierbij komen kijken.

 

Direct contact opnemen

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact