Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

ICT-Verzekeringen voor de IT

Boveko adviseert en stelt het juiste pakket voor jouw bedrijf samen.

ICT-bedrijven zijn technologisch vooruitstrevend. Maar juist die vooruitstrevendheid brengt uitdagingen met zich mee. En aan uitdagingen kleven altijd onzekerheid en risico’s. Boveko Bedrijfsverzekeringen is er voor de ICT-sector. Met een ervaren team van specialisten bepalen we welke ICT-verzekeringen in jouw situatie noodzakelijk zijn. Veelvoorkomende verzekeringen voor ICT-bedrijven en zzp’ers in de ICT zijn de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en Cyber- en Data Risks verzekering.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT

Beroepsfouten zijn allerminst leuk en komen in vrijwel elke organisatie voor. Ook medewerkers binnen ICT-bedrijven maken fouten welke grote financiële gevolgen kunnen hebben. Beroepsfouten zijn onoverkomelijk, maar dit betekent niet dat de organisatie het risico moet dragen. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ICT-bedrijven dekt kosten ten gevolge van beroepsfouten, denk aan:

  • Schadevergoeding;
  • Kosten van verweer;
  • Wettelijke rente;
  • Bereddingskosten;
  • Ondersteuning bij de verdediging van je belangen.

Cyber- en Data Risks verzekering

Cybercriminaliteit en datalekken zijn niet langer te negeren risico’s voor bedrijven. Een Cyber- en Data Risks verzekering komt dan ook goed van pas. Deze verzekering biedt zoveel meer dan schadevergoeding alleen en het is een service op zich:

  • Hulpverlening welke 24/7 bereikbaar is;
  • Forensisch experts;
  • De tijdige melding aan de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) wordt gecoördineerd;
  • Juridische bijstand;
  • PR-bureau voor communicatie-advies.

Jouw ICT-bedrijf goed verzekerd met Boveko Bedrijfsverzekeringen

Boveko Bedrijfsverzekeringen heeft een sterke klantengroep onder andere bestaande uit ICT-bedrijven. Een ervaren team met het specialisme op de ICT-branche heeft de capaciteit goed te adviseren. Met ons Compleet Verzekerd Pakket voor de ICT ben je altijd goed verzekerd. Standaard is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Samen kijken we naar jouw specifieke situatie. En indien nodig wordt dit pakket dus uitgebreid met aanvullende ICT-verzekeringen. Aan de start van het nieuwe jaar gaan we opnieuw met elkaar om tafel. We beoordelen jouw situatie opnieuw en kijken of er in de nieuwe situatie aanvullende verzekeringen nodig zijn. Zo blijft jouw bedrijf ook in de toekomst gedekt tegen veelvoorkomende risico’s in de branche. Wanneer mogen we jou van dienst zijn?

 

Direct contact opnemen

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact