Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Zakelijke dienstverlening

Verzekeringen en dekkingen voor de zakelijke dienstverlening

Boveko weet als geen ander dat ondernemen in de zakelijke dienstverlening niet helemaal zonder risico’s verloopt. We willen niet aan arbeidsongeschiktheid denken van onszelf of onze medewerkers of aan aansprakelijk gesteld worden door een verkeerd gegeven advies. En wat te denken van achterstand van betalingen of een cyberaanval, waardoor persoonlijke gegevens van je klanten in één klap openbaar worden en je bedrijf stil komt te liggen? De adviseurs van Boveko zorgen ervoor dat je verzekerd bent als toch een van die risico’s zich voordoet.

Direct contact opnemen

 

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Risico's in de zakelijke dienstverlening

Je raakt arbeidsongeschikt

Als zelfstandig ondernemer wordt je bij ziekte of ongeval niet gedekt door een sociale verzekering. Vanaf dag één kan je inkomensterugval zelfs 100% zijn terwijl je woonlasten gewoon doorlopen.

Je zakelijke laptop wordt valt kapot

Door personeelstekort is de druk te hoog geweest. Je medewerker is langdurig ziek en als werkgever heb je gedurende twee jaar een loondoorbetalingsplicht. Een ziekteverzuimverzekering vangt dit risico op.

Je bouwt geen pensioen op

Met een lijfrenterekening zit jij aan het roer van je eigen pensioen. Beleg of spaar voor je oude dag door maandelijks een bedrag af te storten. Zo benut je ook de fiscale voordelen die er zijn.

Een opdrachtgever betaalt zijn factuur niet

Op goed vertrouwen ga je mondeling een opdracht aan. Na 80 uur arbeid factureer je jouw werk en de opdrachtgever betaalt niet omdat hij ontevreden is. Hoe krijg jij waar je recht op hebt?

Tijdens een zakelijke reis wordt je ziek

Je particuliere reisverzekering weigert de kosten voor je medische behandeling te vergoeden vanwege het zakelijke karakter van je reis. Een zakelijke reisverzekering voorkomt dit.

Een hacker gijzelt je data

Door een phishingmail wordt je laptop gehackt waar die belangrijke presentatie op staat. Je moet € 3.000 losgeld betalen om de data te encrypten. Dit is een van de dekking van een cyber- en dataverzekering.

Top 3 belangrijkste verzekeringen in de zakelijke dienstverlening

Compleet Verzekerd Pakket

Boveko ontzorgt: wij denken met je mee en zorgen ervoor dat je met een gerust hart je bedrijf kunt runnen, omdat het beschermd is tegen de meest voorkomende risico’s. Door onze jarenlange ervaring en  ruime kennis ontzorgen we je door een Compleet Verzekerd Pakket voor Zakelijke Dienstverlening samen te stellen; een pakket met verzekeringen en dekkingen met specifieke voordelen in jouw branche.
Optimaal verzekerd

We maken eerst graag kennis, verdiepen ons in je bedrijf en zo stellen we een compleet pakket van verzekeringen samen, waardoor je bedrijf optimaal verzekerd is. Je bepaalt natuurlijk zelf welke verzekeringen en dekkingen dat zijn. En is je bedrijfssituatie niet standaard? Dan zoekt de adviseur naar de beste oplossing voor je bedrijf. Het Compleet Verzekerd Pakket kan altijd aangevuld of gewijzigd worden. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor kennismaking of advies.

Premievoorbeelden:

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het kiezen van de juiste verzekeringen, maken we graag een offerte op maat voor jouw organisatie. De grootte en hoeveelheid van de verzekering is erg afhankelijk van het type en de grootte van jouw bedrijf, zoals in het premievoorbeeld hieronder te zien is. Weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Neem contact op

Premievoorbeelden:

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
In 2019 heb ik me inlaten schrijven bij de Kamer van koophandel. Dan komt er een hoop op je af waaronder verzekeringen. Vincent Bons kwam na werktijd persoonlijk langs om advies te geven. Helder en transparant en persoonlijk gesprek. Al me al een aanrader voor zowel zakelijk als privé verzekeringen.
Snelle afhandeling van de schade aan onze gordijnen. Boveko is telefonisch goed bereikbaar en ze reageren snel op e-mails. Kortom: zeer tevreden over de service!
Wij zijn al jaren klant bij Boveko en wij zijn heel blij met de service die zij keer op keer weer leveren. Altijd een snelle en adequate reactie en persoonlijke aandacht of je nu in het buitenland zit of thuis. Wij voelen ons geen nummer bij Boveko maar mens!
golfbeweging1
golfbeweging2

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact