Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Zakelijke dienstverlening

Verzekeringen en dekkingen voor de zakelijke dienstverlening

Boveko weet als geen ander dat ondernemen in de zakelijke dienstverlening niet helemaal zonder risico’s verloopt. We willen niet aan arbeidsongeschiktheid denken van onszelf of onze medewerkers of aan aansprakelijk gesteld worden door een verkeerd gegeven advies. En wat te denken van achterstand van betalingen of een cyberaanval, waardoor persoonlijke gegevens van je klanten in één klap openbaar worden en je bedrijf stil komt te liggen? De adviseurs van Boveko zorgen ervoor dat je verzekerd bent als toch een van die risico’s zich voordoet.

Compleet Verzekerd Pakket

Boveko ontzorgt: wij denken met je mee en zorgen ervoor dat je met een gerust hart je bedrijf kunt runnen, omdat het beschermd is tegen de meest voorkomende risico’s. Door onze jarenlange ervaring en  ruime kennis ontzorgen we je door een Compleet Verzekerd Pakket voor Zakelijke Dienstverlening samen te stellen; een pakket met verzekeringen en dekkingen met specifieke voordelen in jouw branche.
Optimaal verzekerd

We maken eerst graag kennis, verdiepen ons in je bedrijf en zo stellen we een compleet pakket van verzekeringen samen, waardoor je bedrijf optimaal verzekerd is. Je bepaalt natuurlijk zelf welke verzekeringen en dekkingen dat zijn. En is je bedrijfssituatie niet standaard? Dan zoekt de adviseur naar de beste oplossing voor je bedrijf. Het Compleet Verzekerd Pakket kan altijd aangevuld of gewijzigd worden. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor kennismaking of advies.

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

Premievoorbeelden:

golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet