Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Bedrijfsverzekeringen Bouw

Alle nodige verzekeringen voor de bouwbranche

In 2019 bedroeg het aantal huisvestingen van bouwbedrijven bijna 182 duizend. Kun je nagaan hoeveel er dagelijks wordt gebouwd in ons land? Van de algemene en speciale bouw tot grond-, water- en wegenbouw: bij Boveko verdiepen we ons in jouw branche en onderneming. Op deze manier zorgen we voor alle nodige bouwverzekeringen en zo optimale dekking voor jouw bouwbedrijf.
Bedrijfsverzekeringen Bouw Bedrijfsverzekeringen Bouw werkplaats Bedrijfsverzekeringen Bouw werknemers

Direct contact opnemen

 

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Risico's in de bouw

Je medewerker is langdurig ziek

Door personeelstekort is de druk te hoog geweest. Je medewerker is langdurig ziek en als werkgever heb je gedurende twee jaar een loondoorbetalingsplicht. Een ziekteverzuimverzekering vangt dit risico op.

Je raakt arbeidsongeschikt

Als zelfstandig ondernemer wordt je bij ziekte of ongeval niet gedekt door een sociale verzekering. Vanaf dag één kan je inkomensterugval zelfs 100% zijn terwijl je woonlasten gewoon doorlopen.

Storm veroorzaakt schade op de bouw

Tijdens een code Rood storm gaat het helemaal mis. Ondanks dat alles goed gezekerd was is er op de bouw een ravage aan schade. Gelukkig is er een CAR / Montage verzekering

Je veroorzaakt schade aan de buren

Een stapel sandwichpanelen valt om en daardoor ontstaat er schade aan de tuin van de buren. Heb jij een goede aansprakelijkheidsdekking?

Je hebt een geschil met een onderaannemer

Bij een renovatie besteed jij het tegelwerk uit aan een tegelzetter. Bij de oplevering tref jij een boze klant vanwege scheven tegels en voegen. Je onderaannemer geeft niet thuis. Jij wel?

Gereedschappen worden gestolen vanuit de bus

Tijdens een groot bouwproject worden twee dure machines uit je bestelbus gestolen. Schade € 30.000,-. Met een transport goederen voorkom je deze dure tegenvaller.

Bedrijfsverzekeringen voor de bouw: jouw branche, onze zorg

Personeel, de weg naar een klus, materiaal en materieel, de betaling van een klant en allerlei andere situaties waar je voor, tijdens en na een klus tegenaan kunt lopen. Ben jij bekend met alle risico’s in de bouw? We kunnen ons goed voorstellen dat jij op een gemiddelde werkdag wel iets anders te doen hebt dan het uitzoeken, vergelijken en regelen van de juiste bouwverzekeringen en alle bijkomende ‘rompslomp’.

Optimale dekking voor jouw bouwbedrijf. Dat is onze zorg. Wij adviseren je graag in passende verzekeringen voor de bouwbranche. Op deze manier kun jij je focussen op de kern van de onderneming.

Een diversiteit aan kennis en ervaring, ook in verzekeringen voor de bouwbranche

Door onze brede kennis en ervaring in bedrijfsverzekeringen voor de bouwbranche, kunnen wij gemakkelijk invullen welke bouwverzekeringen jouw bedrijf nodig heeft. Omdat we ons wel beseffen dat ieder bouwbedrijf anders is, maken we eerst graag kennis. Zo kunnen we ons goed verplaatsen in jouw bedrijfssituatie. Wij denken met je mee, maar denken ook verder. Op deze manier zorgen wij voor optimale dekking tijdens alle klussen.

Ook iedere klus optimaal verzekerd?

Bedrijfsverzekeringen bouw nodig? Wij zijn makkelijk te bereiken, hebben korte lijnen en bieden snelheid. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en advies. Met goede dekking van A tot Z, kun jij met een gerust hart aan de slag.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het kiezen van de juiste verzekeringen, maken we graag een offerte op maat voor jouw organisatie. De grootte en hoeveelheid van de verzekering is erg afhankelijk van het type en de grootte van jouw bedrijf, zoals in het premievoorbeeld hieronder te zien is. Weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Neem contact op

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
In 2019 heb ik me inlaten schrijven bij de Kamer van koophandel. Dan komt er een hoop op je af waaronder verzekeringen. Vincent Bons kwam na werktijd persoonlijk langs om advies te geven. Helder en transparant en persoonlijk gesprek. Al me al een aanrader voor zowel zakelijk als privé verzekeringen.
Snelle afhandeling van de schade aan onze gordijnen. Boveko is telefonisch goed bereikbaar en ze reageren snel op e-mails. Kortom: zeer tevreden over de service!
Wij zijn al jaren klant bij Boveko en wij zijn heel blij met de service die zij keer op keer weer leveren. Altijd een snelle en adequate reactie en persoonlijke aandacht of je nu in het buitenland zit of thuis. Wij voelen ons geen nummer bij Boveko maar mens!
golfbeweging1
golfbeweging2

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact