Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Ons verhaal

Ondernemen is risico’s nemen. Van ZZP’er tot groot zakelijk, van bouw tot transport en van zorg tot horeca, ieder bedrijf is uniek. We zijn ondernemers die naast je aan tafel zitten. We kijken verder dan alleen de verzekeringen, voorkomen is beter dan genezen. Van eerste kennismaking tot de volledige afhandeling van schade. Boveko regelt het voor je, persoonlijk en met korte lijnen. Boveko is er voor jou. Voor de zekerheid.

Het begin 

In 2005 starten Vincent Bons en Jenno van Ekeren een full service verzekeringskantoor: Boveko Bedrijfsverzekeringen. Boveko pakt het anders aan. Wij willen de ondernemer en het team van binnen en van buiten kennen en vanuit daar ontzorgen wij met een maatwerk verzekeringspakket. Samen met jou brengen we de risico’s in kaart, het doel is dat jij kan blijven ondernemen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de verzekeringswereld staan we voor je klaar. Het verzekeren van risico’s die bedrijven lopen, is specialistisch werk. Hierin zijn wij persoonlijk, snel, altijd bereikbaar en eerlijk. Wij beloven voor je klaar te staan, voor de zekerheid.

 

De zienswijze?

Dicht bij de klant, bereikbaar en benaderbaar zijn. De passie om de klant echt te leren kennen, het vertrouwen te winnen én te behouden, de behoefte en wensen doorgronden en het geven van onafhankelijk advies. Snel, altijd bereikbaar en eerlijk. 

Klaarstaan, voor de zekerheid. 

 

Onze organisatiecultuur

Het is mooi om te zien dat de passie waar Vincent en Jenno mee begon tegenwoordig ook echt onderdeel van onze open organisatiecultuur is. Iedere klant, ieder bedrijf en iedere (financiële) situatie is uniek. Dat weten wij! Onze belangrijkste waarden? Eerlijk, persoonlijk, snel en altijd bereikbaar zijn, goed samenwerken en er zijn voor de zekerheid. Stap gerust binnen, wij zijn er. 

 

Contact

Ons verhaal
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact