Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Bedrijfsverzekeringen voor groothandel? Dat is maatwerk!

Een magazijn vol voorraad, een intensieve logistieke planning en een team met alleskunners, dat moet een groothandel zijn. Voor iedere ondernemer is er een mooie kans om zichzelf te ontplooien en mooie producten te verkopen. Omdat klanten plezieren voor jou jouw core business is, wil je je niet druk maken over bedrijfsverzekeringen, maar die moeten natuurlijk wél goed geregeld zijn. Boveko is je aangewezen adviseur. Met onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers stellen we, geheel naar jouw wensen, het Compleet Verzekerd Pakket voor Groothandel samen. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over de productaansprakelijkheidsverzekering?

Optimaal verzekerd 

Met de Compleet Verzekerd Pakketten bescherm je je bedrijf in één keer tegen de meest voorkomende risico’s als groothandel zijnde. Naast de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, die de basisverzekering vormt, kan het pakket vanzelfsprekend uitgebreid en aangevuld worden, bijvoorbeeld met een brandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, inventaris- of goederenverzekering, transport- en bedrijfsschadeverzekering, een rechtsbijstandverzekering en een verzuimverzekering. Voor webshops is een computer- en elektronicaverzekering onontbeerlijk, denk maar aan cyberaanvallen die de website en verkoop helemaal stil kunnen leggen.

Schade aan derden door jouw producten verzekerd met de productaansprakelijkheidsverzekering

Wanneer je als groothandel producten van buiten de EU importeert kan productaansprakelijkheid een risico voor jouw onderneming vormen. Ontstaat er schade door een gebrek in het product? Dan kan de groothandel hiervoor verantwoordelijk worden gehouden. Een gebrek in het product komt voor wanneer de veiligheid welke je mag verwachten als het product op de markt komt niet voldoet. Een productaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor dit risico.

Elk jaar kijken we opnieuw naar jouw situatie

Elk jaar controleert jouw Boveko-specialist of er veranderingen zijn in je bedrijfssituatie, zodat de verzekeringen daarop aangepast kunnen worden. Handig voor jou als ondernemer; altijd goed verzekerd en geen hoofdbrekens meer. Laat Boveko jou ook ontzorgen! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we elkaar kunnen leren kennen en samen het perfecte Compleet Verzekerd Pakket kunnen afsluiten.

 

Direct contact opnemen

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet