Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Bedrijfsverzekeringen voor groothandel? Dat is maatwerk!

Een magazijn vol voorraad, een intensieve logistieke planning en een team met alleskunners, dat moet een groothandel zijn. Voor iedere ondernemer is er een mooie kans om zichzelf te ontplooien en mooie producten te verkopen. Omdat klanten plezieren voor jou jouw core business is, wil je je niet druk maken over bedrijfsverzekeringen, maar die moeten natuurlijk wél goed geregeld zijn. Boveko is je aangewezen adviseur. Met onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers stellen we, geheel naar jouw wensen, het Compleet Verzekerd Pakket voor Groothandel samen. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over de productaansprakelijkheidsverzekering?

Direct contact opnemen

 

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Risico's in de groothandel

Er onstaat brand in het magazijn

Door een kortsluiting brand midden in de nacht je volledige magazijn af. Door een verzekering met een actueel verzekerd bedrag wordt jij niet verrast door onderverzekering

Je medewerker is langdurig ziek

Door personeelstekort is de druk te hoog geweest. Je medewerker is langdurig ziek en als werkgever heb je gedurende twee jaar een loondoorbetalingsplicht. Een ziekteverzuimverzekering vangt dit risico op.

Je raakt arbeidsongeschikt

Als zelfstandig ondernemer wordt je bij ziekte of ongeval niet gedekt door een sociale verzekering. Vanaf dag één kan je inkomensterugval zelfs 100% zijn terwijl je woonlasten gewoon doorlopen.

Door een flinke waterschade daalt je omzet

Je opslag staat blank door een hevige wolkbreuk. Al je handelsgoederen raken beschadigd en de levertijd is inmiddels enkele maanden. Met een bedrijfsschadeverzekering dek jij je gemiste omzet.

Tijdens transport beschadigen goederen

Bij het vervoeren (en eventueel laden en lossen) van goederen kun je verantwoordelijk worden gehouden voor een beschadigde lading. Voorkom dit risico met een passende verzekering.

Je hebt een geschil met een leverancier

Een leverancier van een partij handelsgoederen komt zijn contract niet na en jij wordt aansprakelijk gesteld door klanten. Met een rechtsbijstandverzekering krijg jij hulp bij het krijgen van gerechtigheid.

Optimaal verzekerd 

Met de Compleet Verzekerd Pakketten bescherm je je bedrijf in één keer tegen de meest voorkomende risico’s als groothandel zijnde. Naast de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, die de basisverzekering vormt, kan het pakket vanzelfsprekend uitgebreid en aangevuld worden, bijvoorbeeld met een brandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, inventaris- of goederenverzekering, transport- en bedrijfsschadeverzekering, een rechtsbijstandverzekering en een verzuimverzekering. Voor webshops is een computer- en elektronicaverzekering onontbeerlijk, denk maar aan cyberaanvallen die de website en verkoop helemaal stil kunnen leggen.

Schade aan derden door jouw producten verzekerd met de productaansprakelijkheidsverzekering

Wanneer je als groothandel producten van buiten de EU importeert kan productaansprakelijkheid een risico voor jouw onderneming vormen. Ontstaat er schade door een gebrek in het product? Dan kan de groothandel hiervoor verantwoordelijk worden gehouden. Een gebrek in het product komt voor wanneer de veiligheid welke je mag verwachten als het product op de markt komt niet voldoet. Een productaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor dit risico.

Elk jaar kijken we opnieuw naar jouw situatie

Elk jaar controleert jouw Boveko-specialist of er veranderingen zijn in je bedrijfssituatie, zodat de verzekeringen daarop aangepast kunnen worden. Handig voor jou als ondernemer; altijd goed verzekerd en geen hoofdbrekens meer. Laat Boveko jou ook ontzorgen! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we elkaar kunnen leren kennen en samen het perfecte Compleet Verzekerd Pakket kunnen afsluiten.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het kiezen van de juiste verzekeringen, maken we graag een offerte op maat voor jouw organisatie. De grootte en hoeveelheid van de verzekering is erg afhankelijk van het type en de grootte van jouw bedrijf, zoals in het premievoorbeeld hieronder te zien is. Weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Neem contact op

 

 

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
In 2019 heb ik me inlaten schrijven bij de Kamer van koophandel. Dan komt er een hoop op je af waaronder verzekeringen. Vincent Bons kwam na werktijd persoonlijk langs om advies te geven. Helder en transparant en persoonlijk gesprek. Al me al een aanrader voor zowel zakelijk als privé verzekeringen.
Snelle afhandeling van de schade aan onze gordijnen. Boveko is telefonisch goed bereikbaar en ze reageren snel op e-mails. Kortom: zeer tevreden over de service!
Wij zijn al jaren klant bij Boveko en wij zijn heel blij met de service die zij keer op keer weer leveren. Altijd een snelle en adequate reactie en persoonlijke aandacht of je nu in het buitenland zit of thuis. Wij voelen ons geen nummer bij Boveko maar mens!
golfbeweging1
golfbeweging2

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact