Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Bedrijfsschadeverzekering

Waarom een bedrijfsschadeverzekering?

Stel dat je bedrijfspand geheel of gedeeltelijk door brand wordt verwoest. De materiële schade die door deze brand ontstaat, wordt vergoed door de verzekeraar waar de opstal- en de inventarisverzekering is ondergebracht. Een brand veroorzaakt meer kosten dan alleen de materiële schade. Denk aan bedrijfsschade, zoals omzetverlies waarmee je te maken krijgt. Voor een dergelijk risico sluit je een bedrijfsschadeverzekering af.

Dekking van een bedrijfsschadeverzekering

Als je bedrijfsactiviteiten als gevolg van bijvoorbeeld een brand stil komen te liggen, zullen je inkomsten mogelijk afnemen. Je vaste lasten zoals huur, gas en elektriciteit lopen door. De bedrijfsschadeverzekering dekt de financiële schade die door bedrijfsstilstand ontstaat. Bij schade krijg je een uitkering om het verlies van je brutowinst op te vangen. Brutowinst is de nettowinst vermeerderd met de vaste kosten. Ook de kosten van vervangende bedrijfsruimte, het huren van bijvoorbeeld computers en kassa’s en reconstructiekosten tot een bepaald bedrag vallen onder de dekking van een bedrijfsschadeverzekering.

Je bedrijfsschadeverzekering afsluiten

Voor vrijwel ieder bedrijf is er een bedrijfsschadeverzekering af te sluiten. De zakelijke adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen kunnen je informeren en adviseren bij het samenstellen van een op maat gesneden bedrijfsschadeverzekering.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen en adviseren je graag.

Bedrijfsschade
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact