Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Zorg

Verzekerd in de Zorg- en Uiterlijke Verzorgingsbranche

Met het Compleet Verzekerd Pakket voor de Zorg en Uiterlijke verzorging is je bedrijf in één klap beschermd tegen de meest voorkomende risico’s in uw branche. Boveko adviseert je over een geschikt pakket wanneer je als ZZP’er in de zorg werkzaam bent, bijvoorbeeld als tandarts, kraamverpleegkundige of fysiotherapeut. Ook vallen beroepen als nagelstylisten en professionele thuiszorgwerkers in deze categorie, die uitstekend gebruik kan maken van een Compleet Verzekerd Pakket. Ook voor jou als Mkb’er in de zorg met maximaal 50 medewerkers in je bedrijf ben je met zo’n pakket verzekerd tegen de risico’s in de zorgbranche.

Direct contact opnemen

 

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Risico's in de zorg

Je medewerker is langdurig ziek

Door personeelstekort is de druk te hoog geweest. Je medewerker is langdurig ziek en als werkgever heb je gedurende twee jaar een loondoorbetalingsplicht. Een ziekteverzuimverzekering vangt dit risico op.

Je raakt arbeidsongeschikt

Als zelfstandig ondernemer wordt je bij ziekte of ongeval niet gedekt door een sociale verzekering. Vanaf dag één kan je inkomensterugval zelfs 100% zijn terwijl je woonlasten gewoon doorlopen.

Je bouwt geen pensioen op

Met een lijfrenterekening zit jij aan het roer van je eigen pensioen. Beleg of spaar voor je oude dag door maandelijks een bedrag af te storten. Zo benut je ook de fiscale voordelen die er zijn.

Je hebt een geschil met een verzekeraar

Een zorgverzekeraar weigert jouw ingediende behandeluren te vergoeden door een foutieve DBC code. Je bent overtuigd van je gelijk maar komt niet verder. Een rechtsbijstandsverzekeraar behartigt jouw belangen.

Een client stelt je aansprakelijk voor een fout

Jij wordt verantwoordelijk gehouden voor een verkeerd medisch advies waardoor een cliënt één jaar te lang uit de roulatie is geweest. Met een beroepsaansprakelijheidsverzekering dek jij je in.

Een laptop beschadigd onderweg

Tijdens een vergadering valt er een glas water over je laptop. Toch zonde van die nieuwste Macbook t.w.v. € 2.000,- als deze onverzekerd is.

ZZP en Mkb in de Zorg

In het Compleet Verzekerd Pakket voor de Zorg en Uiterlijke verzorging is in ieder geval als basis de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers opgenomen. Voor het Mkb is als basis de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering in het Compleet Verzekerd Pakket opgenomen. Daarnaast kunnen vanzelfsprekend aanvullende verzekeringen voor jouw branche afgesloten worden, zoals een computer- en elektronicaverzekering, inventarisverzekering, autoverzekering bedrijven of rechtsbijstandverzekering.

Deskundig advies

Laat je adviseren en ontzorgen door een van onze verzekeringsspecialisten bij Boveko. Door onze ervaring en kennis van de zorgbranche kun je samen bepalen wat voor jou een optimale verzekering is, als zelfstandige in de zorg of voor je zorgbedrijf met werknemers. Natuurlijk kan het pakket altijd aangepast of uitgebreid worden. We leren je graag kennen om tot een optimaal advies te komen! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het kiezen van de juiste verzekeringen, maken we graag een offerte op maat voor jouw organisatie. De grootte en hoeveelheid van de verzekering is erg afhankelijk van het type en de grootte van jouw bedrijf, zoals in het premievoorbeeld hieronder te zien is. Weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Neem contact op

 

 

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
In 2019 heb ik me inlaten schrijven bij de Kamer van koophandel. Dan komt er een hoop op je af waaronder verzekeringen. Vincent Bons kwam na werktijd persoonlijk langs om advies te geven. Helder en transparant en persoonlijk gesprek. Al me al een aanrader voor zowel zakelijk als privé verzekeringen.
Snelle afhandeling van de schade aan onze gordijnen. Boveko is telefonisch goed bereikbaar en ze reageren snel op e-mails. Kortom: zeer tevreden over de service!
Wij zijn al jaren klant bij Boveko en wij zijn heel blij met de service die zij keer op keer weer leveren. Altijd een snelle en adequate reactie en persoonlijke aandacht of je nu in het buitenland zit of thuis. Wij voelen ons geen nummer bij Boveko maar mens!
golfbeweging1
golfbeweging2

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact