Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Zorg

Verzekerd in de Zorg- en Uiterlijke Verzorgingsbranche

Met het Compleet Verzekerd Pakket voor de Zorg en Uiterlijke verzorging is je bedrijf in één klap beschermd tegen de meest voorkomende risico’s in uw branche. Boveko adviseert je over een geschikt pakket wanneer je als ZZP’er in de zorg werkzaam bent, bijvoorbeeld als tandarts, kraamverpleegkundige of fysiotherapeut. Ook vallen beroepen als nagelstylisten en professionele thuiszorgwerkers in deze categorie, die uitstekend gebruik kan maken van een Compleet Verzekerd Pakket. Ook voor jou als Mkb’er in de zorg met maximaal 50 medewerkers in je bedrijf ben je met zo’n pakket verzekerd tegen de risico’s in de zorgbranche.

ZZP en Mkb in de Zorg

In het Compleet Verzekerd Pakket voor de Zorg en Uiterlijke verzorging is in ieder geval als basis de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers opgenomen. Voor het Mkb is als basis de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering in het Compleet Verzekerd Pakket opgenomen. Daarnaast kunnen vanzelfsprekend aanvullende verzekeringen voor jouw branche afgesloten worden, zoals een computer- en elektronicaverzekering, inventarisverzekering, autoverzekering bedrijven of rechtsbijstandverzekering.

Deskundig advies

Laat je adviseren en ontzorgen door een van onze verzekeringsspecialisten bij Boveko. Door onze ervaring en kennis van de zorgbranche kun je samen bepalen wat voor jou een optimale verzekering is, als zelfstandige in de zorg of voor je zorgbedrijf met werknemers. Natuurlijk kan het pakket altijd aangepast of uitgebreid worden. We leren je graag kennen om tot een optimaal advies te komen! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

Premievoorbeelden:

golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet