Referenties

Beoordelingen van onze klanten


Onze ambitie is om het verzekeringskantoor in de regio te worden. Bekend te staan als de organisatie die integriteit, deskundigheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Een organisatie die mede door mond-tot-mond reclame, door ambassadeurschap van onze tevreden klanten en door een moderne look en feel ‘het gezicht’ van en ‘een begrip’ in de regio is geworden. 

Wij kunnen je wel vertellen over de kwaliteit en toegevoegde waarde van onze dienstverlening maar onze klanten kunnen dat veel beter. Onderstaand de bedrijven waar wij ook de verzekeringsportefeuille voor beheren en een compilatie van de beoordelingen van onze klanten over onze kwaliteit van dienstverlening.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen en adviseren je graag.


Ook voor de onderstaande bedrijven beheren wij de verzekeringsportefeuilleWil je ook een review geven?

Voor een review over de kwaliteit van dienstverlening van de personeelsleden van Boveko Bedrijfsverzekeringen kun je gaan naar

https://goo.gl/maps/dNsQZXnP8C... (Kantoor Dalem/Gorinchem)
https://goo.gl/maps/2gkee3GGnp...  (Bijkantoor Sliedrecht)
https://www.advieskeuze.nl/adv...   (Kantoor Dalem/Gorinchem)
https://www.advieskeuze.nl/adv...   (Bijkantoor Sliedrecht)

Wij danken je bij voorbaat voor het geven van een review. Je mening over onze kwaliteit van dienstverlening stellen wij namelijk bijzonder op prijs. Je mening geeft ons de mogelijkheid ons te verdiepen in je klantervaring en biedt ons handvatten om onze kwaliteit van dienstverlening te verbeteren.