Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Horeca

Compleet verzekerd als horecaondernemer

De horecaondernemer werkt hard aan het succes van het bedrijf: jouw zaak is een plek voor gastvrijheid en gezelligheid en tegelijkertijd jouw bron van inkomen. Dat brengt ook risico's met zich mee, je kunt te maken krijgen met tegenslagen, zoals diefstal, brand of vandalisme. Zonder verzekering draai je bij schade zelf op voor de financiële gevolgen.

Je wilt klaar staan voor je gasten onder alle omstandigheden. Waarschijnlijk wil je dan je liever niet bezighouden met verzekeringen of met verplichte keuringen van de elektronische installatie. Bij Boveko Bedrijfsverzekeringen nemen wij dit stuk voor je uit handen dankzij het Compleet Verzekerd Horeca pakket van Boveko. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek over jouw horecaverzekeringen!

Welke verzekeringen en diensten kies jij?

Iedere horecaondernemer heeft andere wensen. Wanneer je een café runt, loop je andere risico's dan een hotel of lunchroom. Daarom biedt Boveko jou het Compleet Verzekerd Horeca pakket van Boveko aan met specifieke voordelen voor de horeca. Je kunt bij dit pakket zelf kiezen welke verzekeringen en diensten je opneemt. Zo kunt je je focussen op je gasten en dienstverlening!

Bedrijfsgebouwenverzekering

Door een bedrijfsongelukje breekt een ruit. Je vloer staat blank omdat je tapinstallatie heeft gelekt. Of door noodweer gaat het door jou georganiseerde evenement niet door. Eén van jouw grootste investeringen is waarschijnlijk je bedrijfsgebouw. De Bedrijfsgebouwenverzekering van Boveko biedt jou een uitgebreide dekking. Zo hoef je je als eigenaar geen zorgen te maken over de financiële gevolgen.

Wat is verzekerd?

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel je voor: een gast glijdt uit over een pas gedweilde vloer, uw medewerker krijgt tijdens het afleveren van hapjes bij een klant een ongeval in het verkeer of er komen asbestdeeltjes vrij bij brand. Dit kan leiden tot flinke schadeclaims. Bij milieuschade, zoals asbest, ben je wettelijk verplicht om de schade te herstellen. Als horecaondernemer heb je met veel partijen te maken: je medewerkers, leveranciers, gasten, verhuurders en de overheid, daarbij is de kans op een conflict altijd aanwezig.

Wat is verzekerd?

 • Aansprakelijkheid: Je bent verzekerd voor schade aan personen of zaken waar je aansprakelijk voor bent.
 • Verkeersschade medewerkers: Je medewerkers zijn verzekerd voor schade die zij oplopen in het verkeer tijdens werkzaamheden voor jou als werkgever.
 • Milieuschade: Je bent verzekerd voor de kosten van sanering, het voorkomen van verdere schade en onderzoek nadat er milieuschade is ontstaan. Inkomende milieuschade is ook verzekerd.
 • Rechtsbijstand: Bij (dreigende) juridische conflicten ben je verzekerd van professionele ondersteuning door het onafhankelijke SRK Rechtsbijstand. Ook conflicten met tijdelijke medewerkers zijn verzekerd.

Mobiliteit

Als horecaondernemer blijf je niet altijd op de werkvloer, maar ga je ook op pad. Trotseer je de wegen met de personenauto van je bedrijf of een (of meerdere) bestelauto('s)? Dan is er altijd risico op schade.  
Bijvoorbeeld: je wordt aangereden met je bedrijfsauto of de koelinstallatie in je bestelauto valt onderweg uit. Wanneer je met een volgeladen auto naar een klant gaat, wil je natuurlijk niet dat jouw spullen of maaltijden beschadigen.

Wat is verzekerd?

 • Personenauto
 • Bestelauto
 • Vervoer eigen goederen

Diensten

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om een verzekering af te sluiten of om een vergunning te krijgen. Je krijgt te maken met allerlei voorwaarden, zoals een keuring van de brandweer. Vaak gaat het om kostbare diensten en bovendien is het een hoop geregel. Daarom heeft Boveko speciaal voor horecaondernemers zoals jij het Preventieabonnement ontwikkeld.

Preventieabonnement
Je neemt een abonnement op preventiediensten van gecertificeerde bedrijven tegen een vast, gereduceerd maandtarief. Omdat elke horecaonderneming anders is - een hotel heeft andere wensen dan een lunchroom - kun je zelf kiezen uit welke preventiediensten jouw abonnement bestaat. Je ontvangt een certificaat, dit is het bewijs dat je aan de gestelde preventiecriteria voldoet. Je hebt er verder geen omkijken naar, zo kun jij doorgaan met ondernemen!
 
De modules van het Preventieabonnement:

 • Brand- en vluchtveiligheid
 • Elektrische installaties
 • Inbraakpreventie
 • Bakwand en afzuigdinstallaties
 • Cash ophaalservice
 • Camerabewaking

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het kiezen van de juiste verzekeringen, maken we graag een offerte op maat voor jouw organisatie. De grootte en hoeveelheid van de verzekering is erg afhankelijk van het type en de grootte van jouw bedrijf, zoals in het premievoorbeeld hieronder te zien is. Weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

Premievoorbeelden:

golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet