Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Verzekeringen voor jouw horeca onderneming

Compleet verzekerd als horecaondernemer

De horecaondernemer werkt hard aan het succes van het bedrijf: jouw zaak is een plek voor gastvrijheid en gezelligheid en tegelijkertijd jouw bron van inkomen. Dat brengt ook risico's met zich mee, je kunt te maken krijgen met tegenslagen, zoals diefstal, brand of vandalisme. Zonder verzekering draai je bij schade zelf op voor de financiële gevolgen.

Je wilt klaar staan voor je gasten onder alle omstandigheden. Waarschijnlijk wil je dan je liever niet bezighouden met verzekeringen of met verplichte keuringen van de elektronische installatie. Bij Boveko Bedrijfsverzekeringen nemen wij dit stuk voor je uit handen dankzij het Compleet Verzekerd Horeca pakket van Boveko. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek over jouw horecaverzekeringen!

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Risico's in de horeca

Er ontstaat brand

Door onbekende oorzaak brand je restaurant volledig af. Naast emotionele schade zijn de financiële gevolgen desastreus. Hopen maar dat je goed verzekerd bent?

Je medewerker is langdurig ziek

Door personeelstekort is de druk te hoog geweest. Je medewerker is langdurig ziek en als werkgever heb je gedurende twee jaar een loondoorbetalingsplicht. Een ziekteverzuimverzekering vangt dit risico op.

Je raakt arbeidsongeschikt

Als zelfstandig ondernemer wordt je bij ziekte of ongeval niet gedekt door een sociale verzekering. Vanaf dag één kan je inkomensterugval zelfs 100% zijn terwijl je woonlasten gewoon doorlopen.

Een klant stelt je aansprakelijk

Tijdens je werk veroorzaak je schade bij een klant. Zowel materiele als letselschade aan derden zijn goed verzekerd met bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Je hebt een geschil met de buurman

De buurman start een juridische procedure voor geluidsoverlast. Ga jij zelf het verweer voeren of schakel jij je rechtsbijstandverzekering in? Je gehuurde geluidsapparatuur gaat kapot: Na afloop van een Dj-avond wordt de gehuurde apparatuur weer ingeladen. De DJ controllers vallen daarbij op de grond. Een goede verzekering dekt ook gehuurde apparatuur.

Welke verzekeringen en diensten kies jij?

Iedere horecaondernemer heeft andere wensen. Wanneer je een café runt, loop je andere risico's dan een hotel of lunchroom. Daarom biedt Boveko jou het Compleet Verzekerd Horeca pakket van Boveko aan met specifieke voordelen voor de horeca. Je kunt bij dit pakket zelf kiezen welke verzekeringen en diensten je opneemt. Zo kunt je je focussen op je gasten en dienstverlening!

Premievoorbeelden:

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het kiezen van de juiste verzekeringen, maken we graag een offerte op maat voor jouw organisatie. De grootte en hoeveelheid van de verzekering is erg afhankelijk van het type en de grootte van jouw bedrijf, zoals in het premievoorbeeld hieronder te zien is. Weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Neem contact op

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
In 2019 heb ik me inlaten schrijven bij de Kamer van koophandel. Dan komt er een hoop op je af waaronder verzekeringen. Vincent Bons kwam na werktijd persoonlijk langs om advies te geven. Helder en transparant en persoonlijk gesprek. Al me al een aanrader voor zowel zakelijk als privé verzekeringen.
Snelle afhandeling van de schade aan onze gordijnen. Boveko is telefonisch goed bereikbaar en ze reageren snel op e-mails. Kortom: zeer tevreden over de service!
Wij zijn al jaren klant bij Boveko en wij zijn heel blij met de service die zij keer op keer weer leveren. Altijd een snelle en adequate reactie en persoonlijke aandacht of je nu in het buitenland zit of thuis. Wij voelen ons geen nummer bij Boveko maar mens!
golfbeweging1
golfbeweging2

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact