Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Supermarktverzekeringen

Een verzekeringspakket afgestemd op jouw supermarkt

Jouw supermarkt voorziet de hele buurt van hun dagelijkse boodschappen. Elke dag weer tevreden klanten over de vloer welke de supermarkt als verbindende factor voor de buurt zien. De buurt vertrouwt erop dat jij dagelijks het assortiment aanvult en voorziet van de verste producten. Met zo’n groot assortiment aan brood, versproducten en andere lekkernijen mag dus niets gebeuren. Hoe zorg jij ervoor dat je alle mogelijke risico’s voor jouw supermarkt afdekt? Boveko Bedrijfsverzekeringen kijkt graag met je mee zodat jij zorgeloos kan blijven ondernemen.

Jouw assortiment verzekeren met de inventaris- en goederenverzekering

Het is raadzaam om een inventaris- en goederenverzekering af te sluiten zodat het assortiment van jouw supermarkt verzekerd is tegen bijvoorbeeld brand, waterschade, vandalisme of diefstal. En met deze verzekering dek je veel meer dan alleen je assortiment. Machines, apparatuur en andere bedrijfsmiddelen aanwezig in het gebouw waar jij als ondernemer actief bent zijn ook meeverzekerd. Bij Boveko kijken we graag met je mee zodat je een inventaris- en goederenverzekering afsluit welke naadloos aansluit op jouw situatie. Verwelkom aangename verzekeringsvoorwaarden en zeg gedag tegen veel te hoge premie.

Maak van verzuim geen grote kostenpost

Verzuim kan een grote kostenpost binnen jouw supermarkt worden wanneer je beschikt over een groot personeelsbestand. Des te belangrijker om te weten welke risico’s spelen bij verzuim en welke inspanningen jij als ondernemer voor het personeel hebt te verrichten. Als werkgever moet jij je namelijk inspannen om ziekteverzuim te voorkomen en horen uitgevallen werknemers een re-integratietraject aangeboden te krijgen. Met een verzuimverzekering kan je gebruikmaken van een aantal arbodiensten die ervoor zorgen dat jij je zaken rondom verzuim goed geregeld hebt. Ook is het mogelijk om met een verzuimverzekering loondoorbetaling af te dekken. Zo’n verzekering voorkomt dus dat verzuimkosten hoog oplopen.

Jouw supermarkt goed verzekerd

Bij Boveko Bedrijfsverzekeringen zit je met jouw supermarkt dus goed. Met een ervaren team bestaande uit specialisten met ruime kennis in de detailhandel weten we precies waartegen jij jouw supermarkt dient te verzekeren. De mogelijkheden voor het verzekeren van jouw supermarkt zijn dan ook eindeloos. We raden altijd aan een van de Compleet Verzekerd Pakketten van Boveko af te sluiten. Zo is jouw supermarkt in één keer verzekerd tegen de meest voorkomende risico’s in de detailhandel. De basis van dit pakket is altijd een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Op ons advies kunnen we dit pakket uitbreiden met andere verzekeringen die van belang zijn voor jouw bedrijf. Zo kunnen wij adviseren welke verzekeringen voor jouw supermarkt nodig zijn én welk risico je precies afdekt met elke verzekering. Bovendien kijken wij jaarlijks opnieuw naar de situatie van jouw supermarkt. Met deze jaarlijkse update kan er veel veranderd zijn en is het misschien wel raadzaam een nieuwe verzekering voor jouw bedrijf af te sluiten. Óf er juist een los te laten. Kortom: met Boveko sta je er niet alleen voor.

 

Direct contact opnemen

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact