Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Transportverzekeringen

Ter land, ter zee en in de lucht. Bijna 44.000 bedrijven en een half miljoen werkzame mensen in de transportsector zorgen voor een groot aandeel in onze economie. Met dagelijks letterlijk heel veel beweging, is goed advies in de juiste verzekeringen voor transport van groot belang. Wij zijn thuis in jouw branche: wij zijn jouw persoonlijke adviseur in transportverzekeringen.
Transportverzekeringen Transportverzekeringen intern Transportverzekeringen materieel

Transportverzekeringen: jouw branche, onze zorg

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het uitzoeken, vergelijken en regelen van de juiste transportverzekeringen en bijbehorende ‘rompslomp’ niet bovenaan in de agenda staan. Wel is het prettig om te weten dat jij en je collega’s voor, tijdens en na zakelijke transporten goed verzekerd zijn. Jouw branche is onze zorg. We adviseren je graag in passende verzekeringen voor transport. Zo houd jij je bezig met de kern van de onderneming en zorgen wij voor dekking.

Al je nodige transportverzekeringen. Gewoon bij Boveko

“Welke transportverzekeringen heb ik allemaal nodig?” Dat vullen wij voor je in. Na een persoonlijke kennismaking kunnen wij je optimaal adviseren in de nodige verzekeringen voor transport. Wij denken mee én denken verder. Op deze manier gaan we voor optimale dekking bij transportschade, maar ook alle overige (neven)activiteiten rondom de transporten. Denk hierbij aan een passende verzekering voor de bedrijfs-, bestel- en/of vrachtwagen(s), maar ook bedrijfsaansprakelijkheid, transportaansprakelijkheid en werkmaterieel. En waar breng je het risico van je wagenpark onder?

Met onze diversiteit in kennis en ervaring, waaronder in de transportsector, nemen wij alle vraagtekens bij je weg wat betreft de transportverzekeringen.

Ook ieder transport optimaal verzekerd?

Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en advies. Met goede dekking van A tot Z, kun jij met een gerust hart van A naar B. Wij zijn makkelijk te bereiken, hebben korte lijnen en bieden snelheid. Wel zo belangrijk in een snel bewegende branche als transport.

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

Premievoorbeelden:

golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet