Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Transportverzekeringen voor jouw transportbedrijf

Ter land, ter zee en in de lucht. Bijna 44.000 bedrijven en een half miljoen werkzame mensen in de transportsector dragen voor een groot deel bij aan onze economie. Met dagelijks letterlijk heel veel bewegingen, is goed advies in de juiste verzekeringen voor transport van groot belang. Wij zijn thuis in jouw branche: wij zijn jouw persoonlijke adviseur in transportverzekeringen.

Direct contact opnemen

 

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Risico's in de transport

De lading beschadigd

Bij het vervoeren (en eventueel laden en lossen) van goederen kun je verantwoordelijk worden gehouden voor een beschadigde lading. Voorkom dit risico met een passende verzekering.

Je raakt arbeidsongeschikt

Als zelfstandig ondernemer wordt je bij ziekte of ongeval niet gedekt door een sociale verzekering. Vanaf dag één kan je inkomensterugval zelfs 100% zijn terwijl je woonlasten gewoon doorlopen.

Je veroorzaakt een aanrijding

Een kop staart botsing met hoge snelheid. Meerdere partijen zijn betrokken en ook is er letselschade. Wordt jij goed geholpen bij de afhandeling?

Je medewerker is langdurig ziek

Door personeelstekort is de druk te hoog geweest. Je medewerker is langdurig ziek en als werkgever heb je gedurende twee jaar een loondoorbetalingsplicht. Een ziekteverzuimverzekering vangt dit risico op.

De opdrachtgever betaalt zijn factuur niet

Op goed vertrouwen ga je mondeling een opdracht aan. Na 80 uur arbeid factureer je jouw werk en de opdrachtgever betaalt niet omdat hij ontevreden is. Hoe krijg jij waar je recht op hebt?

Schade bij het laden en lossen

Bij het uitladen van de vrachtwagen gaat het volledig mis. Er ontstaat een flinke schade en jij wordt verantwoordelijk gehouden. Valt dit onder de dekking?

Je hebt een geschil met een onderaannemer

Bij een renovatie besteed jij het tegelwerk uit aan een tegelzetter. Bij de oplevering tref jij een boze klant vanwege scheven tegels en voegen. Je onderaannemer geeft niet thuis. Jij wel?

Gereedschappen worden gestolen vanuit de bus

Tijdens een groot bouwproject worden twee dure machines uit je bestelbus gestolen. Schade € 30.000,-. Met een transport goederen voorkom je deze dure tegenvaller.

Transportverzekeringen: jouw branche, onze zorg

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het uitzoeken, vergelijken en regelen van de juiste transportverzekeringen en bijbehorende ‘rompslomp’ niet bovenaan de agenda staat. Wel is het prettig om te weten dat jij en je collega’s voor, tijdens en na zakelijke transporten goed verzekerd zijn. Jouw branche is onze zorg. We adviseren je graag in passende verzekeringen voor transport. Zo houd jij je bezig met de kern van de onderneming en zorgen wij voor zekerheid.

Transportschade verzekerd met de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Schade aan spullen van derden door transport is vervelend. Je kan met hoge kosten komen te zitten voor het vergoeden van de transportschade. De vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering biedt hier de oplossing. De vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering dekt tegen het volgende:

  • Dekking voor schade aan spullen van derden welke ontstaat tijdens de opslag, behandeling en het vervoer;
  • Dekking tegen schade aan een ander;
  • Bijkomende juridische kosten.

Al je nodige transportverzekeringen: gewoon bij Boveko

“Maar welke transportverzekeringen heb ik zelf allemaal nodig?” Dat vullen wij graag voor je in. Na een persoonlijke kennismaking kunnen wij je optimaal adviseren in de nodige verzekeringen voor transport. Wij denken mee én denken verder. Op deze manier gaan we voor optimale dekking bij transportschade, maar ook alle overige (neven)activiteiten rondom de transporten. Er zijn een aantal verzekeringen welke voor jou als vervoerder relevant kunnen zijn, zoals:

Er zijn passende verzekeringen voor de bedrijfs-, bestel- en/of vrachtwagen(s), maar dus ook voor bedrijfsaansprakelijkheid, transportaansprakelijkheid en werkmaterieel. Met onze diversiteit in kennis en ervaring, waaronder in de transportsector, nemen wij alle vraagtekens bij je weg wat betreft de transportverzekeringen.

Ook ieder transport optimaal verzekerd?

Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en advies. Met goede dekking van A tot Z, kun jij met een gerust hart van A naar B. Wij zijn makkelijk te bereiken, hebben korte lijnen en bieden snelheid. Wel zo belangrijk in een snel bewegende branche als transport.

Premievoorbeelden:

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het kiezen van de juiste verzekeringen, maken we graag een offerte op maat voor jouw organisatie. De grootte en hoeveelheid van de verzekering is erg afhankelijk van het type en de grootte van jouw bedrijf, zoals in het premievoorbeeld hieronder te zien is. Weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Neem contact op

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
In 2019 heb ik me inlaten schrijven bij de Kamer van koophandel. Dan komt er een hoop op je af waaronder verzekeringen. Vincent Bons kwam na werktijd persoonlijk langs om advies te geven. Helder en transparant en persoonlijk gesprek. Al me al een aanrader voor zowel zakelijk als privé verzekeringen.
Snelle afhandeling van de schade aan onze gordijnen. Boveko is telefonisch goed bereikbaar en ze reageren snel op e-mails. Kortom: zeer tevreden over de service!
Wij zijn al jaren klant bij Boveko en wij zijn heel blij met de service die zij keer op keer weer leveren. Altijd een snelle en adequate reactie en persoonlijke aandacht of je nu in het buitenland zit of thuis. Wij voelen ons geen nummer bij Boveko maar mens!
golfbeweging1
golfbeweging2

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact