Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Vrachtautoverzekering

Je vrachtwagen of je wagenpark is waarschijnlijk de spil van je bedrijf. Zonder transport staat alles stil en dat geldt ook voor je bedrijf. Om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen, wil je jouw vrachtwagen of wagenpark goed verzekeren. Boveko Bedrijfsverzekeringen bied je een ruim aanbod aan vrachtwagenverzekeringen en help je de vrachtwagenverzekering te kiezen die bij je onderneming en bedrijfsactiviteiten past.

Mogelijkheden voor een vrachtwagenverzekering

Je kunt kiezen tussen drie hoofddekkingen. De Wettelijk Aansprakelijkheid verzekering (WA) is verplicht. De WA dekt de schade die je met je motorrijtuig aan anderen of andermans spullen toebrengt. Een WA + beperkt casco verzekering vergoedt de schade die je aan anderen of andermans spullen toebrengt en ook schade aan je eigen auto die ontstaat door brand, ontploffing, diefstal, inbraak, storm, hagel, overstekende dieren en ruitschade. De WA + casco verzekering (in de volksmond "All Risks") vergoedt naast WA schade ook de schade aan je eigen vrachtwagen. Je kunt je vrachtwagenverzekering uitbreiden met een schadeverzekering inzittenden en een verzekering voor verkeersrechtsbijstand.

Je vrachtwagen(park) goed verzekerd

Boveko Bedrijfsverzekeringen heeft specialisten met veel kennis van de transportsector. Voor de juiste vrachtwagenverzekering ben je bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren je over de risico's die door een vrachtwagenverzekering afgedekt moeten worden. De hoogte van het eigen risico, het aantal schadevrije jaren en de rijervaring van de chauffeur zijn van invloed op de hoogte van de verzekeringspremie. Voor jouw vrachtwagen(park) sluiten wij de vrachtwagenverzekering(en) af die gunstige voorwaarden en een scherpe premie combineert.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen en adviseren je graag.

Vrachtauto
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact