Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Waarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Als werkgever kun je aansprakelijk zijn voor de schaden die je werknemers veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de spullen van de opdrachtgever die door een van je werknemers is veroorzaakt. Onder de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB-verzekering in de volksmond) kan jij als ondernemer je risico's van algemene-, product-, werkgevers- en milieuaansprakelijkheid onderbrengen c.q. verzekeren.

Welke vormen van aansprakelijkheid/hulp zijn verzekerd?

  • Productaansprakelijkheid: Schade door een gebrekkig product.
  • Werkgeversaansprakelijkheid: Schade aan werknemers of hun spullen tijdens of door het werk.
  • Juridische hulp: Verzekerd zijn de kosten voor rechtsbijstand, een strafproces, tuchtprocedure of geschiloplossing zonder rechter als je wordt aangesproken voor een verzekerde zaak en wij van mening zijn dat de aansprakelijkheid ongegrond is.
  • Plotselinge milieu aantasting: Is doorgaans verzekerd op een standaard AVB. Dit is het geval als er bijvoorbeeld een ongeluk plaatsvindt in een chemisch bedrijf, waar de omwonenden schade door ondervinden.

Welke aanvullende opties zijn er?

  • Inloop: Schade door een handelen of nalaten van vóór de ingangsdatum dat je op het moment van de ingangsdatum van de verzekering niet wist.
  • Uitloop: Aansprakelijkheid voor schade door een handelen of nalaten nadat de verzekering is gestopt vanwege bedrijfsbeëindiging.  
  • Werkgeversaansprakelijkheid motorrijtuigrisico: Aansprakelijkheid voor schade aan werknemers als bestuurder en/of inzittende van een motorrijtuig tijdens het werk.
  • Geleidelijke milieuaantasting:  Wanneer er bijvoorbeeld rondom een bedrijf leidingen lekken en de grond langzaam vervuilt, kan met een aparte rubriek of met een speciale  milieuschadeverzekering het risico afdekken.

Welke bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) past bij jouw bedrijf?

De zakelijke adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Wij komen graag bij je langs om jou en de 'ziel' van je bedrijf te leren kennen en om met eigen ogen je vestigingslocatie en bedrijfspand te bekijken. Wij kunnen dan precies in kaart brengen welke AVB jij in jouw specifieke situatie nodig hebt en welke eventuele aanvullende dekkingen wij je kunnen adviseren.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen en adviseren je graag.

Bedrijfsaansprakelijkheid
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact