Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Bedrijfsrechtsbijstandverzekering

Waarom een bedrijfsrechtsbijstandverzekering?

Een (goede) rechtsbijstandverzekering ontbreekt vaak in de verzekeringsportefeuille van de ondernemer. Voornoemde verzekering hoort zonder meer in je verzekeringspakket thuis. Het aantal juridische conflicten neemt toe in de verhardende en steeds complexere maatschappij. Ook voor jou als ondernemer.

Welke risico’s dekt een rechtsbijstandverzekering?

De verzekering biedt ondersteuning, advies en vergoeding van advocaten- en proceskosten bij juridische conflicten met onder andere personeel, klanten, het leveren van goederen en diensten door leveranciers, koop, huur en onderhoud van een bedrijfsruimte en sociale wetgeving.

De meeste rechtsbijstandverzekeraars bieden een algemene dekking aan en kan worden uitgebreid met specifieke aanvullende dekkingsrubrieken. Zo kan een voor jou een op maat gesneden zakelijke rechtsbijstandverzekering worden samengesteld.

Een voordelige bedrijfsrechtsbijstandverzekering

De premie van een bedrijfsrechtsbijstandverzekering valt in het niet bij het gemiddelde uurtarief van een advocaat. Dat is mooi meegenomen. Je wilt echter ook de beste voorwaarden in combinatie met een scherpe premie.

De zakelijke adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen Boveko geven je een onafhankelijk advies en kunnen voor jou een op maat gesneden zakelijke rechtsbijstandverzekering voor jou als ondernemer en voor je bedrijf afsluiten.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen en adviseren je graag.

Bedrijfsrechtsbijstand
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact